Secretul celei mai gustoase și pufoase omlete din lume, potrivit lui Cătălin Scărlătescu

Mâncăm variat și tot mai sofisticat în ultima vreme, cu toții, da. Dar parcă nimic nu se compară cu o omletă adevărată, ștrașnică și bună de o mănânci pe nerăsuflate, nu?
Fiecare bucătar, fie amator fie profesionist, are modul lui de a prepara omletele și unul sau mai multe trucuri sau ingrediente secrete prezente în această rețetă universal iubită. A venit și rândul lui chef Cătălin Scărlătescu să dezvăluie întregii lumi ce pune el în omletă ca să îi iasă bună de te lingi pe degete și  să te facă să mai ceri și a doua și o a treia porție, garantat!

Printr-o postare pe Instagram adresată soțului Addei, Cătălin, faimosul bucătar a dat din casă următoarele: „Cătă, notează rețeta asta de omletă! Surprinde-o pe Adda într-o dimineață din timpul săptămânii și în weekend plecăm la pește.
Nu-mi permit să te învăț o rețetă de omletă care să nu fie superbă. Nimeni nu pune în omletă ardei iute. De ce e nevoie ăsta? Îți dă un zvâc și pleci rachetă să muncești. Folosim așa: ardei iute, ceapă verde, ouă și margarină.

Nu exagerați cu ardeiul iute, dar dacă vrei să ai o zi fantastică, fabuloasă și foate iute, încearcă ardeiul ăsta. Folosim doar partea albă a cepei. (…) Nu uitați de sare și de piper. Iubesc piperul. Eu pun din abundență, voi cât vă doriți voi”. Citește continuarea pe divahair.ro



divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod