Samsung ECO Bubble are grijă de outfit-urile tale preferate

Vara ne plac culorile intense şi texturile fine. Fie că e vorba despre o rochie sau despre o cămașă, ne dorim ca acestea să-şi păstreze textura şi intensitate culorii cât mai mult timp.

Vara ne plac culorile intense şi texturile fine. Fie că e vorba despre o rochie sau despre o cămașă, ne dorim ca acestea să-şi păstreze textura şi intensitate culorii cât mai mult timp.

 

O vară fashinable începe cu îngrijirea țesăturilor

Mașina de spălat Eco Bubble răsfață și cele mai delicate țesături și păstrează culorile intense. Tehnologia Eco Bubble a noii mașini de spălat Samsung te ajută să obții rezultate excelente la spălarea cu apă rece a hainelor.

Noua tehnologie transformă detergentul în bule de spumă și tine hainele în această spumă pentru un anumit timp, potențându-i efectul de curățare. În plus, programul „Stain away” este ideal pentru îndepărtarea unei game largi de pete, precum cacao, vin, rosii, ruj, iarbă, atât de frecvente în timplul serilor lungi de vară. Cu ajutorul tehnologiei Eco Bubble, aceste pete vor fi înlăturate eficient in timpul unui singur ciclu de spalare, iar rochiile tale preferate vor fi gata de purtat în cel mai scurt timp.


În plus, motorul Digital Invertor cu care sunt dotate noile modele din gama Samsung Eco Bubble cresc eficiența și durata de viață a mașinii de spălat, reducând, în acelasi timp consumul de energie. Acest motor performant face totodată posibila și reducerea nivelului de vibrații și a zgomotului pe durata spălării, un lucru important pentru aceia dintre noi care își doresc un plus de liniște acasă, în timpul zilelor de vacanță.

Și veștile bune nu se opresc aici. O altă caracteristică ce ridica gama de mașini Samsung Eco Bubble la un nou nivel de performanță este rezistența ceramică, dezvoltată special pentru a preveni acumularile de calcar și a menține eficiența energetică pentru mai mult timp.

Adaugă o tabletă Samsung la ţinuta ta!


În perioada 18 iunie – 25 septembrie, pentru fiecare mașină de spălat Samsung Eco Bubble achiziționată poţi intra automat în tragerea la sorți pentru o tabletă GALAXY Tab 2 7.0 WiFi pe zi.


Astfel, vei putea să surprinzi fotografii pline de detalii vibrante, cu ținutele tale preferate și să le împărtășești cu prietenii tăi, oriunde te-ai afla, pentru că tableta GALAXY Tab 2 70 WiFi și mașina de spălat Eco Bubble te ajută să fii mereu în centrul atenției.

Cu mașina de spălat Eco Bubble de la Samsung, vara ta va fi mai colorată!

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod