Salvează-ţi sânii! Cum să previi lăsarea lor? Sfaturi de la expert

Chirurgul estetician Vangelis Vasalos îți propune cinci modalități care te vor ajuta să ai un bust de invidiat. Sutienul trebuie purtat chiar şi noaptea!
Nicio altă parte a corpului nu este mai afectată de gravitație decât sânii. Calitatea pielii, moștenirea genetică sau mărimea acestora influențează de-a lungul timpului fermitatea și frumusețea lor.

Iată care sunt sfaturile unui expert pentru a păstra fermitatea sânilor şi a împiedica lăsarea acestora:


1. Păstrează o greutate constantă


Ori de câte ori urmezi o dietă de slăbit, sânii tăi au de suferit! În primul rând pentru că în proporție de 70% dintre glandele aflate în sâni sunt amestecate cu grăsime, iar oscilația în greutate afectează pielea, apoi ligamentele se întind și duc la lăsarea țesutului.


2. Poartă tot timpul sutien de susținere


Deși multe femei nu poartă sutien din prejudecata că acesta poate slăbi elasticitatea pielii sânilor, ideal este să îl porţi și noaptea, chiar dacă sub o formă mai lejeră precum bustiera. „În timpul zilei sânii tind să se lase spre buric, iar noaptea în părțile laterale. Astfel, susținerea corectă şi completă a sânilor este sfântă, cu atât mai mult în cazul femeilor cu sâni voluminoși naturali sau cu implant”, susține chirurgul estetician Vangelis Vasalos.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod