Salată de legume coapte pe grătar


O salată delicioasă de vară este cea de legume coapte pe grătar. Vinetele, dovleceii şi ardeii capătă o savoare deosebită, iar combinate cu ulei de măsline şi mozzarella obţii o salată delicioasă.
O salată delicioasă de vară este cea de legume coapte pe grătar. Vinetele, dovleceii şi ardeii capătă o savoare deosebită, iar combinate cu ulei de măsline şi mozzarella obţii o salată delicioasă.

Ingrediente

1 vânătă mare
2 dovlecei medii
2 ardei capia
1 căţel de usturoi
ulei de măsline
sare
piper negru
mozzarella fresca
frunze proaspete de busuioc

Mod de preparare

Vinetele şi dovleceii se feliază rondele sau pe lungime, se sărează şi se lasă la scurs o jumătate de oră.

Se pun toate legumele pe grătar, după care se lasă la răcit.

Se amestecă legumele coapte cu ulei de măsline, un căţei de usturoi dat prin răzătoare, sare şi piper.

Se presară deasupra mozzarella fresca ruptă cu mâna şi frunzele de busuioc.

Salata se poate servi şi rece, fiind răcoritoare în zilele caniculare.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • evamonica pe 4 Aug 2012, 14:19
    ...

    Prefer legumele sa fie crude si apoi sa pui branza.Este o salata delicioasa. E drept vanata si dovleceii trebuie pusi pe gratar daca ii vrei in salata.

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod