Salată cu dovlecei şi anghinare


Eşti în căutare de noi reţete care să-ţi înveselească masa? Eva.ro îţi vine în ajutor cu o nouă reţetă de salată cu dovlecei, anghinare şi piept de pui. Poftă bună!
Eşti în căutare de noi reţete care să-ţi înveselească masa? Eva.ro îţi vine în ajutor cu o nouă reţetă de salată cu dovlecei, anghinare şi piept de pui. Poftă bună!


Ingrediente

2 bucăţi de piept de pui, înjumătăţite
sare şi piper după gust
6 linguri de ulei de măsline
4 dovlecei, tăiaţi felii cu o grosime de aproximativ 1 1/2 centimetri
1 cană cu năut
1 cană cu măsline negre
1 cana cu inimi de anghinare, tocate
1/2 cană cu parmezan

Mod de preparare


Presară sare şi piper pe ambele bucăţi de piept de pui.
Încălzeşte 2 linguri de ulei într-o tigaie şi pune la prăjit pieptul de pui.
Taie apoi bucăţile de carne şi pune-le într-o tigaie mai mare.
În cele 4 linguri de ulei rămase, pune la prăjit şi dovleceii. Scurge-i apoi de ulei folosind şerveţele de hârtie.
Amestecă dovleceii, năutul, măslinele, anghinarea şi parmezanul cu pieptul de pui. Înainte de servire, lasă-l la frigider aproximativ o oră.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod