Şabloanele pentru pereţi: Modificări cu stil, pe bani puţini

Când vrei să faci ceva ca să-ţi scoţi casa din banalitate, ai nevoie numai de o bucată de plastic şi puţină vopsea. N-ai înţeles nimic, nu? E vorba despre şabloanele pentru pictat

Când vrei să faci ceva ca să-ţi scoţi casa din banalitate, ai nevoie numai de o bucată de plastic şi puţină vopsea. N-ai înţeles nimic, nu?
E vorba despre şabloanele pentru pictat pereţii, pe care le poţi folosi pentru a realiza modele senzaţionale.

Sunt bucăţi din plastic sau din carton decupate în diverse forme, pe care le lipeşti pe perete şi apoi aplici vopseaua, pentru a realiza modele interesante.

Pot înlocui cu succes şi tapetul, dacă te hotărăşti să faci un perete întreg în modelul ales şi toată operaţiunea este clar mai ieftină.

Le găseşti într-o varietate mare de tipare, de la flori stilizate, foarte elegante, până la forme abstracte,  animale sau figurine din desene animate pentru camera copilului.

Ai nevoie de un şablon, bandă adezivă, vopsea colorată în nuanţa dorită şi un trafalet sau un burete. Lipeşte şablonul pe perete cu banda adezivă, aplică vopseaua tamponând cu buretele, apoi dezlipeşte şi lasă să se usuce. Simplu şi foarte creativ, cu condiţia să-ţi pui imaginaţia la lucru!

Şi dacă tot îţi cumperi un şablon, trebuie să ştii că îl poţi folosi şi pe alte suprafeţe, adaptând vopseaua la acestea.

De exemplu, poţi imprima modelul şablonului şi pe materiale textile, folosind vopsea pentru textile.

Poţi cumpăra şabloane de aici sau poţi descărca unele gratuite de aici, pe care să le printezi şi să le transferi pe un carton.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod