Rezultatele remediilor Fengshui traditional

Dupa efectuarea masuratorilor si a celorlalte calcule (care difera de lao scoala la alta), se va obtine o anumita "schema" a amplasarii energiilor in cladirea respectiva.
Dupa efectuarea masuratorilor si a celorlalte calcule (care difera de la o scoala la alta), se va obtine o anumita "schema" a amplasarii energiilor in cladirea respectiva. Un expert va putea spune, dupa analizarea acestei scheme, ce probleme exista in locuinta sau, dimpotriva, ce lucruri bune se pot obtine prin sporirea puterii anumitor locuri.

Ce rezultate putem obtine dupa ce am aplicat remediile Fengshui traditional?

Oricine va putea obtine urmatoarele efecte benefice (bineinteles, numai dupa ce a facut schimbarile de rigoare la sfatul consultantului Fengshui):
- dobandirea unei bune sanatati, prin remedierea problemelor existente;
- imbunatatirea relatiilor cu familia, prietenii si partenerul/partenera de viata (sau gasirea unui/unei partener/e de viata, daca este cazul);
- sporirea nivelului prosperitatii.


De asemenea, prin utilizarea remediilor Fengshui, vom reusi sa evitam producerea unor probleme sau sa facem astfel incat, daca ele s-au produs deja, sa nu se mai repete.

Ce probleme se pot remedia?
Voi enumera cateva din problemele pe care le-am intalnit destul de des in locuintele carora le-am intocmit schema energetica:
- probleme in cuplu (de la neintelegeri pana la certuri dese, care pot conduce chiar la despartire sau divort);
- supraincarcarea cu prea multe activitati/sarcini la serviciu (care cauzeaza stres si chiar atacuri de panica);
- furturi din locuinta (combinatia de energii care poate aduce furturile este foarte puternica);
- probleme cu sanatatea (care ii pot afecta pe adulti si pe copii).

Dupa cum am spus, remediile sunt diverse. Se pot folosi cele cinci elemente - pentru a revedea detalii, iti recomand articolul "Cele cinci elemente", in special partea de final, "Cele cinci elemente folosite ca remedii in Fengshui".
De asemenea, se poate recomanda evitarea unor anumite zone/camere care pot cauza probleme (care, in functie de caz) se pot transforma in zone de depozitare (camari, debarale).

Ne poate aduce Fengshui bogatie?
Iata o intrebare la care nu se poate raspunde chiar atat de usor. Voi parafraza un raspuns al maestrului chinez Joseph Yu, care a spus ca Fengshui poate crea unui mediu armonios care sa conduca la imbunatatirea sanatatii, claritatii in gandire si sporirea sanselor in viata. In acest mod, vom avea mai multa energie si intelepciune pentru a ne ocupa de serviciu si afaceri. Fengshui nu ne poate aduce bogatie daca nu actionam in acest sens, dar ne poate da impulsul de a cauta recunoasterea in plan social si, de asemenea, noroc in viata.

Cum amplasam patul si biroul?
Una dintre intrebarile frecvente este unde este cel mai bine sa dormim si sa lucram, acestea fiind doua din locurile in care ne petrecem foarte mult timp, energia din acest loc influentandu-ne din plin.


Amplasarea acestor mobile se face dupa doua considerente. In primul rand, ne vom calcula trigrama personala (vezi articolele "Directii pozitive si directii negative personale. Calcularea trigramei personale" si "Punctele cardinale si Ming Gua"). Dupa ce aflam care ne sunt cele patru directii pozitive si cele patru directii mai putin bune, o vom alege pe cea mai buna, in functie de indicatiile din acele articole si de modul in care putem amplasa mobilele in dormitor (care difera de la caz la caz). In al doilea rand, daca avem o schema energetica a casei intocmita de un consultant Fengshui traditional, vom vedea si daca peretele pe care l-am ales conform celor de mai inainte are o energie buna. Apoi procedam la mutarea mobilierului!

Deci, totul este simplu.
Am sa mai precizez doar faptul ca ar fi minunat sa tinem seama si de celelalte indicatii: patul sa nu fie amplasat direct intre doua usi si sa nu fie cu capul pe peretele cu usa de intrare in dormitor, biroul sa aiba un perete solid in spate si, daca este posibill, sa avem vedere spre usa, etc.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod