Rețeta preferată de clătite a reginei Elisabeta a II-a: simplă și fantastic de gustoasă

Clătitele sunt plăcerea vinovată a multor oameni. Află că acum poți face clătite pufoase care sunt literalmente potrivite pentru o regină - la propriu! Noi îți dezvăluim rețeta preferată de desert a reginei Elisabeta a II-a și îți spunem doar atât: e extrem de simplă și de bună.
Rețeta ei personală a fost dezvăluită pentru prima dată într-o scrisoare publicată într-o carte numită "Letters of note", scrisă de către autorul Shaun Usher, în anul 2013. Acestea nu sunt orice fel de clătite, mai exact sunt unele mult mai pufoase decât cele americane, care sunt puțin mai groase decât cele obișnuite - și sunt exact așa cum îi plac suveranei în vârstă de 94 de ani.

Rețeta reginei este atât de bună, încât chiar și fostul președinte american Dwight Eisenhower s-a declarat mare fan, după ce el și soția sa Marnie au vizitat-o pe regină la moșia ei din Balmoral, Scoția, când regina Elisabeta a II-a avea doar 34 de ani.
De-a lungul șederii lor, monarhul le-a câștigat simpatia cu desertul ei și, ulterior, i-a scris o scrisoare personală președintelui, prin care i-a împărtășit rețeta.

Ingrediente


  •     Patru cești de faină
  •     Patru linguri zahăr tos
  •     Două cești cu lapte
  •     Două ouă
  •     Două lingurițe bicarbonat de sodiu
    
    Citește continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod