Reguli zilnice

Nu permiteti dosarelor sa va blocheze
Nu lasati niciodata dosarele sa se adune direct in fata voastra pe birou. Orice lucru pus acolo va bloca schimbul de energie dintre persoana care lucreaza la acel birou si mediul de lucru. Daca biroul va este de obicei plin de dosare, mutati-le intr-una din partile laterale si lasati liber centrul biroului. De asemenea, nu plasati calculatorul chiar in centrul biroului din aceleasi motive.

Reduceti dezordinea pentru a incuraja instaurarea armoniei
Incercati sa pastrati biroul ordonat si curat.
Dezordinea si lipsa curateniei pot cauza de multe ori neintelegeri si lipsa de armonie intre colegi. (Amintiti-va si cele discutate in cele doua articole anterioare despre dezordine si lucruri inutile!)

Nu va plasati biroul in fata peretelui baii
Atunci cand toaleta se afla de cealalta parte a peretelui din spatele vostru, planurile de cariera si munca nu vor merge prea bine. Mutati-va biroul in alt loc.

Alegeti scaune cu spatare inalte si solide si cu suporturi pentru brate
Scaunele (ca si canapelele) cu spatarele joase si fara brate nu sunt considerate norocoase.
Aveti nevoie de sprijin pentru a progresa in cariera.

Acestea sunt cateva idei pentru biroul vostru, unul dintre locurile care ar trebui sa va aduca bucurie si satisfactii in viata. Incercati sa le intelegeti si sa aplicati principiile continute in aceste sfaturi. In partea a doua a articolului (saptamana viitoare) vom analiza cate ceva despre culori (pana atunci aveti timp sa revedeti corespondentele dintre elemente si culori, precum si ciclurile celor 5 elemente), vom vedea ce ar fi bine sa facem pentru a pastra echilibrul intre yin si yang la locul de munca, precum si alte idei pentru crearea unui mediu armonios.


Articol
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod