"Rapita" de Lenor Parfumelle in stil Seduisante, Carmina a devenit, pentru o zi, actrita

O timisoreanca de 29 de ani, Carmina, este cea mai recenta rasfatata a "rapitorilor" Lenor Parfumelle.
O timisoreanca de 29 de ani, Carmina, este cea mai recenta rasfatata a "rapitorilor" Lenor Parfumelle. Ea a fost transformata, pentru o zi, in actrita de film, ceea ce s-a dovedit a fi o experienta de neuitat. Carmina Joita a jucat o scena de film pe un platou de filmare amenajat special pentru ea.

Peste 5000 de femei si-au facut testul! Intra pe www.lenor.ro si vezi si tu ce fel de Parfumelle esti: Magnifique, Seduisante sau Subtile?

Rapita noastra s-a bucurat de lumea Seduisante, pe care a ales-o, o lume plina de stralucire, de efervescenta, perfect potrivita personalitatii ei.
Carmina a facut cunostinta, la inceput, cu cele trei tipuri de balsam Lenor Parfumelle: Magnifique, Seduisante si Subtile. Dupa ce a mirosit cele trei arome fine, Carmina s-a declarat convinsa de valoarea celei mai recente creatii Lenor, in combinatie cu o celebra casa de parfumuri frantuzesti. Desi s-a simtit atrasa de aroma luxoasa a lui Magnifique, Carmina a ramas totusi fidela primei optiuni, Seduisante: "M-ati convins, voi folosi Seduisante. Chiar imi place. E un parfum placut si cald".

A fost o zi dedicata Carminei.
Totul pentru ca femeia unica, eleganta sa se lase sedusa, cu toate simturile, de un lux asemanator celui trait de celebritati in vacantele de pe Coasta de Azur. Echipa Lenor Parfumelle i-a propus inca de la inceput sa aleaga chiar ea din patru variante de destinatii-surpriza pregatite. Ea a ales, practic, din patru foietaje cu ravas, unul care continea un catren. Astfel, a aflat prima destinatie: "Povestea ta de-aici se tese/ Rasfaturi tandre te cuprind/ Uleiuri si arome special alese/ Te seduc indata si te simti plutind".

Da, era vorba despre o sedinta de spa.
Rapita noastra a avut parte de un masaj cu uleiuri esentiale pretioase, cu arome subtile de fructe si flori, la fel cum se regasesc si in Lenor Parfumelle Seduisante, preferatul ei. "A fost super. Relaxare totala. Mirosul inca se simte, n-am mai vrut sa-l dau jos. La masaj chiar speram, mi-l doream mult de tot. Ma simt cu adevarat rasfatata. Va multumesc foarte mult", a spus Carmina, fericita, la finalul sedintei in elegantul centru spa.



Pentru mai multe imagini incredibile click aici!

A urmat apoi o sedinta de make-up si hairstyle.
Carmina a avut aici surpriza unei transformari superbe: s-a lasat pe mana profesionistilor, devenind, la final, o aparitie absolut spectaculoasa.

Carmina a ales un nou foietaj cu biletel. Astfel, ea a juns la punctul culminant: o scena de film.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod