Produse în exclusivitate, doar la Praktiker România, în noul catalog online


Praktiker, cel mai cunoscut și iubit brand de DIY din România, lansează noul catalog DECORAȚIUNI 2015.

DECORAȚIUNI 2015 este un catalog ușor de răsfoit și oferă o imagine amănunțită a peste 800 de produse, structurate pe 17 categorii diferite: mobilă,  menaj, covoare, mochete, pături călduroase tip Pique, lenjerie bumbac 100%, scaune moderne, fototapet, tapet, deco, iluminat, vopsea, uși, parchet, gresie/faianță, sanitare, încălzire, cutii poștale, scule și aparate de curățat. Prezentarea produselor este însoțită de informații utile, detaliate, precum: date tehnice, termeni de specialitate, poze extrem de sugestive cu idei de decorare.  
„Elementele de decor sunt cele care asigură personalitatea casei,  motiv pentru care am lansat acest compendiu de soluții care ne poate transforma clienții în adevărați arhitecți ai frumosului și confortului. De exemplu, mobilierul este de cele mai multe ori o alegere dificilă. Praktiker aduce în exclusivitate sisteme modulare, dând libertatea decorării în peste 80 de modalități de asamblare. Toate noutățile și soluțiile din catalog vin la prețuri avantajoase, cu un plus valoare conferit de calitatea înaltă a produselor”, a declarat Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

Game exclusive la prețuri preferențiale

Noul catalog aduce în prim plan noi produse, unele în exclusivitate în magazinele Praktiker. Este cazul sistemului modular living Besta, cu peste 80 de moduri de asamblare (pag.4-5), sistemul modular office Grand, cu peste 27 de moduri de asamblare (pag. 28) și sistemul modular de bucătării Fantasy, cu diferite variante de culori pentru fronturi (pag. 39). Capitolul dedicat bucătăriei este extins, oferind soluții atât pentru renovare completă, cât și pentru schimbări soft. Scaune cu design modern, la prețuri avantajoase sunt propunerile specialiștilor Praktiker pentru un decor în trend cu ultimele tendințe în amenajare (pag.

40-41). Acestea sunt doar câteva din noutățile prezente în catalog și în magazine.

Idei practice pentru confortul de acasă

Catalogul cuprinde o mulțime de idei și accesorii pentru orice proiect DIY. Cutiile de depozitare Stockholm sunt începutul perfect pentru orice acțiune, organizează spațiul într-un mod agreabil și modern (pag. 46). Gama de covoare persane, delicate la atingere, țesătură deasă, înălțime fir 7mm și culori rezistente se găsește la prețuri accesibile doar în magazinele Praktiker (pag. 48-49).
O colecție extinsă de cuverturi, lenjerii, prosoape din bumbac 100% promit atingeri delicate și calitate înaltă (pag. 68-69). Peste 15 pagini de soluții de iluminat vor aduce lumină în orice casă, la prețuri mici.

Soluții accesibile pentru o iarnă calduroasă

Iarna trebuie să fie călduroasă pentru a ne simți confortabil.
Praktiker propune o gamă extinsă de soluții de încălzire, care să confere iernii și un look în trend. Șemineul electric Antique,  în combinații diferite de culoare, viteză și intensitate va  îmbrăca spațiul în și mai  multă căldură, conferită de aspectul antichizat clasic. Cei care preferă tehnologia în detrimentul clasigului, pot alege un șemineu cu flacără virtuală sau un panou radiant din sticlă (pag. 124-129).


Catalogul este disponibil gratuit, în format online, pe site-ul companiei www.praktiker.ro sau poate fi descărcat și pe telefonul mobil cu aplicația “Catalog Praktiker România”, disponibilă gratuit pe Appstore și Google Play. În cele 136 de pagini, clienții vor descoperi „drumul către confortul de acasă”, așa cum își propune ca temă noul catalog. 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod