Preparate usoare, de vara, cu ajutorul cuptorului CombiSteam de la Electrolux

Odata cu venirea verii iti poti elibera creativitatea in bucatarie preparand retete racoroase si aromate. Astfel, ii poti surprinde pe cei dragi nu doar cu preparate noi, dar si sanatoase, daca folosesti cuptorul cu abur CombiSteam de la Electrolux. Acesta este prevazut cu cea mai avansata tehnologie a gatirii cu abur, care nu doar pastreaza valorile nutritive ale ingredientelor, ci si textura si savoarea.
Secretul CombiSteam costa in combinarea caldurii conventionale cu puterea aburului, secret utilizat chiar si de bucatarii celor mai renumite restaurante cu stele Michelin. Aceasta tehnologie permite prepararea alimentelor intr-un mod rapid si sanatos, pastrandu-le interiorul fraged, in timp ce pe exterior se formeaza o crusta crocanta si aromata. Datorita aburului, ingredientele isi vor pastra calitatile nutritive, asigurandu-te ca rezultatul final nu este doar gustos, ci si foarte sanatos.

Pentru un plus de inspiratie in bucatarie, CombiSteam este prevazut cu 100 de retete predefinite si 25 de functii de gatire cu abur.
Astfel, vei gasi mereu programul potrivit preparatelor tale. Nu in ultimul rand, sistemul de incalzire UltraFanPlus cu ventilator supradimensionat si sistemul de ventilatie vor grabi procesul de preparare, alimentele vor fi gatite uniform oriunde s-ar afla in cuptor si aromele nu se vor amesteca, pentru ca tu sa poti pregati mai multe feluri de mancare in acelasi timp. Astfel, timpul petrecut in bucatarie se va reduce considerabil.

In cazul in care doresti sa prepari fripturi perfecte, CombiSteam iti va veni in ajutor cu sonda FoodProbe, care va monitoriza temperatura din interiorul carnii si va opri cuptorul cand aceasta a ajuns la valoarea dorita.
Nu in ultimul rand, la finalul procesului, cuptorul va putea fi sters foarte rapid cu o laveta, datorita functiei de curatare cu abur si a stratului de email usor de curatat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod