Pregătiri de primăvară: Cum să ai flori la ferestre

Jardinierele pentru balcon şi cele pe care le poţi aşeza la toate ferestrele, indiferent dacă locuieşti la casă sau la bloc, îţi vor înveseli cu siguranţă primăvara, vara, dar chiar şi o


Jardinierele pentru balcon şi cele pe care le poţi aşeza la toate ferestrele, indiferent dacă locuieşti la casă sau la bloc, îţi vor înveseli cu siguranţă primăvara, vara, dar chiar şi o parte din toamnă, dacă ştii ce plante să alegi.

Primul pas pe care trebuie să-l faci este să fixezi jardinierele de marginea balconului sau în afara ferestrelor cu ajutorul sistemelor de fixare pe care le găseşti în magazinele de tip bricolaj.

Petuniile, muşcatele curgătoare şi floarea de hârtie sunt foarte potrivite pentru jardiniere, mai ales că rezistă toată vara şi înfloresc fără nicio pauză atâta timp cât temperatura de afară le permite.

Partea cea mai interesată este că nu au prea multă nevoie de atenţia ta. Trebuie evident să nu uiţi să le uzi, iar din când în când, aproximativ o dată la trei săptămâni, poţi adăuga în apă un îngrăşământ sau o soluţie pentru stimularea înfloririi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod