Pregateste-te pentru sezonul alb

Craciunul este perioada din an in care regulile decoratului nu se aplica. Fiecare casa este decorata dupa placul celor care locuiesc acolo. Mai mult chiar, se tine seama...
Craciunul este perioada din an in care regulile decoratului nu seaplica. Fiecare casa este decorata dupa placul celor care locuiescacolo. Mai mult chiar, se tine seama de parerea fiecarui membru alfamiliei. Si copiii au un cuvant acum.

Lasa-ti fantezia sa lucreze in fiecare colt al casei tale in lunadecembrie. Foloseste culori precum alb, argintiu si verde, culorile cecaracterizeaza sezonul alb.

Sufrageria
Coverturile calduroase sunt asezate pe canapea si pe fotolii. Si nulipsesc pernele. Multe si colorate sau multe si albe.
Iar daca totiperetii casei tale sunt albi, nu numai ca se potrivesc bine cu sezonul,dar iti vor permite foarte usor sa muti mobila dintr-o camera in alta. Siin luna sarbatorilor de iarna poti adauga verde peste tot in sufrageriata. Crengutele de brad vor schimba si mirosul in camera ta, dar voraduce si o atmosfera calda, primitoare. Nu uita de lumina. Renunta lacea obisnuita. Adu multe lumanari in sufragerie, iar daca ai cumva unsemineu nu trebuie decat sa aprinzi focul.

Masa de Craciun
Poate ca ti se va parea cam devreme sa vorbim despre masa de Craciun,dar daca te gandesti cate ai de facut pana atunci, ai sa vezi ca estecazul sa te gandesti deja la ea.
Paharele de cristal, lumari, vascpe masa si deasupra ei, servete albe, trandafiri albi si crengute debrad. O descriere desprinsa parca din poveste? Poate asa te vei si simti:ca intr-o poveste.

Un colt deosebit
In orice casa exista un colt deosebit, un colt aparte. In anotimpul albiti poti face mai mule locuri de acest fel. Ce zici de cel in care aioglinda? Sau poate muti oglinda in alt loc, asezi in fata ei lumanariinalte de diferite marimi, un sirag de margele agatat de oglinda si oghirlanda din crengute de brad.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod