Pate Bucegi

Posteşti fără să pofteşti!

Pate Bucegi, brand din portofoliul companiei Scandia Food, a dat startul unei noi promoţii în perioada postului Paştelui.
Astfel, toţi clienţii care achiziţionează orice pastă vegetală tartinabilă Bucegi în perioada 20 februarie – 02 aprilie 2017 şi înscriu nr. bonului fiscal pe www.patebucegi.ro sau prin sms la 3738, vor intra automat în tragerea la sorţi pentru unul dintre premiile campaniei: zilnic 3 seturi de cuţite şi saptamanal 1excursie la mănăstirile  din Bucovina iar la finalul campaniei se vor acorda 2 mari premii: constand in cate o excursie la Ierusalim!

Pasta vegetală tartinabilă Bucegi este disponibila în 5 sortimente: simplă, cu ardei, ciuperci, măsline sau picantă. Toate sortimentele sunt disponibile în 2 variante de ambalaj – la 120 grame sau la 200 grame. În promoţie intră toate sortimentele disponibile, indiferent de gramaj şi de etichetă.

Pate Bucegi este lider de piaţă în categoria pateurilor cu ficat şi îşi propune să ofere aceeaşi calitate şi acelaşi gust deosebit şi prin intermediul sortimentelor vegetale. Astfel, cu Bucegi vegetal posteşti fără să pofteşti!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod