Picturi în cafea: Creațiile incredibile ale unei artiste japoneze

Cafeaua se numără printre cele mai iubite băuturi din întreaga lume. Face parte din ritualul de dimineață al multora dintre noi și este o adevărată obsesie pentru unii.
De aici și industria gigantică dezvoltată în jurul acestei băuturi. 

Un trend apărut în urmă cu câțiva ani poartă numele de latte art și reprezintă realizarea unor adevărate picturi în cănile cu cafea. Este folosită spuma de lapte de deasupra cafelei pe post de pânză pentru desene de la cele mai simple și până la picturi în adevăratul sens al cuvântului. 

Unul dintre împătimiții desenelor în cafea sau ceai este artista japoneză Ku-san, cunoscută pe Instagram cu userul kunit92.
În timp ce alți barista desenează flori, inimi sau uneori reproduc unele picturi celebre, Ku-san folosește latte art pentru a desena creaturile sale favorite - păsările. 

Pentru Ku-san, latte art-ul a fost inițial un hobby. Aceasta a combinat două dintre pasiunile sale - păsările și cafeaua - pentru a realiza creații care i-au adus popularitatea pe rețelele de socializare. Principala sa muză este papagalul său, pe nume Sakura. Tânăra realizează în cafea desene colorate ce reproduc perfect frumusețea penajului colorat al papagalilor și nu numai.

Descoperă cele mai frumoase picturi în cafea realizate de artista din Japonia.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod