Păstrăv la cuptor cu legume


Ai poftă de peşte? Alege păstrăvul întreg, eviscerat care merge de minune la cuptor cu felii de lămâie şi mirodenii. Eva.ro te invaţă cum să-l prepari simplu!
Ai poftă de peşte? Alege păstrăvul întreg, eviscerat care merge de minune la cuptor cu felii de lămâie şi mirodenii. Eva.ro te invaţă cum să-l prepari simplu!

Ai nevoie de:

- 2 păstrăvi, evisceraţi
- rondele de lămâie
- sare
- piper negru
- mărar proaspăt
- rondele de cartofi
- rondele de dovlecel
- puţin ulei de măsline.


Peştele eviscerat se umple cu rondelele de lămâie, după care se mai pun mărarul, sarea şi piperul.
Se pune într-o tavă tapetată cu puţin ulei, iar pe lângă el se aşază rondelele de cartofi şi dovlecel.
Se lasă la cuptor aproximativ 30 de minute.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod