paste

Paste cu dovleac copt și sos cremos de caju: Rețeta vegană cu doar 10 ingrediente

Când ai poftă de o porție de paste speciale, nimic nu poate egala această rețetă perfectă pentru sezonul rece.
Probabil ca ai mancat deja paste cu tot felul de sosuri si de ingrediente. Cu toate acestea, suntem aproape sigure ca nu ai mancat paste cu dovleac copt si usturoi, alaturi de un sos delicios, fin, matasos si cremos.

Daca deja ti-am captat interesul, iti mai spunem si ca aceasta reteta este 100% vegana, se prepara doar cu zece ingrediente (dintre care doua sunt sarea si piperul!) si este gata in jumatate de ora. Trebuie neaparat sa o incerci!

Ingrediente necesare pentru paste cu dovleac copt:

Jumatate de dovleac placintar mediu
200 g paste scurte (farfalle, fussili sau penne)
O lingura de ulei de masline
Trei catei de usturoi
30 grame de caju
O lingura de drojdie inactiva
180 ml lapte vegetal
1/2 lingurita de fulgi de chili
Sare, dupa gust
Piper, dupa gust

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod