PARIS – orasul divelor magnifique

Paris, orasul magnifique al culorilor, al luminii ce iti invaluie sufletul, al elegantei si stilului, al muzicii indragostitilor.
Paris, orasul magnifique al culorilor, al luminii ce iti invaluie sufletul, al elegantei si stilului, al muzicii indragostitilor. Parisul, orasul creatorilor de parfurmuri unice. Parfumuri care au inspirtat aromele din Lenor Parfumelle Magnifique. Special pentru tine, pentru ca tu sa te simti femeia Parisului. Femeia Parisului este femeia universului, esti tu, cea mai seducatoare diva.

Peste 5000 de femei si-au facut testul! Intra pe www.lenor.ro si vezi si tu ce fel de Parfumelle esti: Magnifique, Seduisante sau Subtile?

Pasesti pe bulevarde pline cu flori, pe unde ducesele isi purtau, inainte, nobilii conduri. Fiorul iti traverseaza trupul iar muzica orasului te face sa  te simti dorita, frumoasa si plina de mister. Trecand pe malul Senei te bucuri de stralucirea salilor de  bal, de fosnetul matasurilor drapate, de suspine incrustate in cristaluri, de clinchetul care iti rasuna si azi dulce in suflet.


Te plimbi libera pe strazi, e dimineata, e prospetime, e soare. Iti vezi imaginea reflectata intr-o vitrina luxoasa. Silueta ta se prelinge printre parfumuri, printre reclame. Te simti bine. Imaginea ta iti da siguranta, iti place. Te gandesti la Lenor Parfumelle Magnifique, iti simti hainele. Razi chic.

Pornind ca dintr-un basm, respiri cu nesat povestea Parisului: magnetism si provocare, betie de culori si miresme de neuitat. De undeva de departe si totusi de atat de aproape auzi fredonat "Aux Champs Elysees ...". Esti absorbita, rapita de luxul fatadelor, de maretia palatelor si de gingasia florilor care zambesc prin ferestre langa chipuri de femei cu ochi care te imbie sa gusti viata.
    
Notre Dame, Sacre Coeur, insule de timp, fabuloase si mistice, impresionante si tacute, falnice, parca din alta dimensiune, te ajuta sa intelegi, sa te supui luminii, dar si sa inspiri cu nesat iubirea.
Pasind usor prin gradinile Tuileries apoi, pastrand in coltul ochiului imaginea Louvrului, te lasi absorbita din nou de mirajul orasului, de forfota joviala a capitalei luminilor.

Eleganta vitrinelor, rafinamentul liniilor, maiestuozitatea din gingasia detaliilor. Tot acest tumult elegant este doar al tau, este doar pentru tine. Te bucuri ca ti se intampla tie, te imbeti de mirosul hainelor tale, de Lenor Parfumelle Magnifique. Iti provoaca freamat, dorinta de a simti matasea pe luciul pielii, de a experimenta jocul haute couture al culorii. Magia umbrelor conturate de borul larg al palariilor, linia impecabila a pantofilor care iti arunca zveltetea trupului in lumea inconfundabila a femeii atinsa de gratie, de suplete, de provocarea de a fi irezistibila, toate iti plac, pentru ca sunt ale tale.

Transformata din Maria de Medicis in Maria Antoanetta patrunzi la bratul cavalerului ales in locul unde savurezi crampeiul din noapte rezervat festinului, amestecului de arome puternice, excentrice dar subtile in acelasi timp.
Delicatul pâté de foie gras, puternicul coq au vain contrasteaza cu triumfatorul asortiment de fromages iar vinul explodeaza intr-un buchet al fructelor si florilor, o binefacere a  simturilor.

Dorinta de a pluti devine realitate cand fosnetul rochiei de bal atinge aerul cu parfumul romantic al mimozei. Poezia iti invaluie fiinta. Te gandesti din nou la Lenor Parfumelle Magnifique. Si te simti din nou rasfatata. Parisul este al tau.

Retragerea e triumfala dar molatica, nonsalanta si  misterioasa si lasa in urma povestea femeii irezistibile, contesa puternica dar fragila, proiectata din veacuri în cafenele vesele, pe podiumurile caselor de moda, in loja operei , amestecandu-se in gandul multimii pentru secunde de neuitat.

Noaptea invaluie luxuriant orasul. Acoperisurile sunt simetrice si totusi atat de unice,  luminate numai de stele complice si de sclipirile Turnului Eiffel.
Cu miscari de felina, lasi  matasea sa alunece precum Madame de Pompadour in budoarul sau si musti voluptuos dintr-o piersica. Privind printre gene metropola, respiri si iti umpli sufletul de magia Parisului, orasul Magnifique.

Peste 5000 de femei si-au facut testul! Intra pe www.lenor.ro si vezi si tu ce fel de Parfumelle esti: Magnifique, Seduisante sau Subtile?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod