Paranormal: ”Soacra mea mi-a făcut farmece”

Sunt o femeie tânără şi educată, în curând voi deveni asistentă medicală, şi nu credeam în prostii de genul farmece sau vrăji. Asta până când nu mi s-a întâmplat şi mie să intru într-o asemenea poveste. Ştiu că poate părea fantastic şi ireal ce vă voi povesti, dar în realitate nu e decât rodul acţiunilor unei minţi înapoiate – a soacrei mele – care deşi trăieşte în secolul 21, gândeşte şi acţionează ca pe vremea Inchiziţiei. Dacă ar putea, cred că m-ar arde şi pe rug.
Sunt o femeie tânără şi educată, în curând voi deveni asistentă medicală, şi nu credeam în prostii de genul farmece sau vrăji. Asta până când nu mi s-a întâmplat şi mie să intru într-o asemenea poveste. Ştiu că poate părea fantastic şi ireal ce vă voi povesti, dar în realitate nu e decât rodul acţiunilor unei minţi înapoiate – a soacrei mele – care deşi trăieşte în secolul 21, gândeşte şi acţionează ca pe vremea Inchiziţiei. Dacă ar putea, cred că m-ar arde şi pe rug.
 
Când am început relaţia cu fiul ei eu eram în liceu. Era primul meu iubit şi am rămas cu el de atunci. N-am cunoscut alt bărbat, nici nu mi-a trebuit, deşi Ionuţ a mai călcat strâmb din când în când în relaţia noastră. Dar l-am iertat. Maria, mama lui, s-a purtat cu mine ca o mamă, multă vreme. După ce am terminat liceul am plecat din comuna noastră din Giurgiu, la o şcoală sanitară postliceală din Capitală. Am stat trei ani în gazdă în Bucureşti, mergând la Ionuţ acasă aproape în fiecare week-end.
 
Mama a murit în perioada aia într-un incendiu cumplit care ne-a distrus casa din temelii, iar tata şi-a găsit apoi de lucru în Bucureşti, aşa că nu mai aveam unde să mă întorc acasă. Stăteam la Ionuţ. Maria m-a acceptat întotdeauna, găteam împreună, ne înţelegeam bine mai ales că ea nu are mai mult de 50 de ani şi încă se ţine foarte bine. E o femeie de toată isprava, care ţine în spate o gospodărie mare, cu oi, porci, vite, pământ de lucrat şi tot aşa.

Când a murit şi tata, într-un accident stupid de muncă, am rămas chiar a nimănui şi în ultimul an de şcoală a trebuit să apelez mai mult la ajutorul lui Ionuţ, ca să pot termina studiile şi să plătesc gazda. Acum mai am câteva luni până la absolvire şi viaţa mea a devenit un iad.

La începutul anului, după ce Ionuţ mi-a tot dat bani ca să plătesc gazda, s-a făcut un consiliu de familie cu Maria în capul mesei, şi mi-au pus în vedere că ar trebui să mă mut totuşi acolo, cu ei, definitiv, ca să nu mai cheltuim bani cu gazda.
Urma să vin în fiecare zi la şcoală cu un autobuz, dimineaţa, iar seara să mă ia de la practica de spital Ionuţ, cu maşina, când iese şi el de la muncă. Am acceptat, nefiind în postura de a face nazuri. Eu totuşi nu produceam nimic în casa aia, iar solicitarea Mariei de a mă muta sub acoperişul ei echivala oarecum cu o cerere în căsătorie. Până la urmă eram de cinci ani cu fiul ei, deci toţi gândeam că la o căsătorie se va ajunge la un moment dat.

Zis şi făcut, am încheiat socotelile cu gazda, am luat tot calabalâcul şi m-am întors în localitatea mea de baştină, de data asta în casa socrilor. Primele săptămâni au fost bune, nu m-aş fi aşteptat la altceva, dar la un moment dat Maria a început să se schimbe.
 
A început să devină geloasă pe mine, probabil, pentru că Ionuţ nu mai stătea cu ea la televizor seara pe canapea, ci mergeam împreună în camera noastră şi stăteam acolo. Apoi eu mi-am luat rolul în serios, atât cât îmi permitea timpul, şi am început să-i gătesc special lui Ionuţ ce ştiam că-i place. Maria s-a simţit încă o dată dată la o parte.

Într-una din zile când ne-am întors acasă am constatat că-mi umblase cineva în lucruri şi m-am simţit rău din cauza asta. Am început să încuiem uşa de la cameră. Asta se pare că a fost picătura care a umplut paharul Mariei. Au început discuţiile, care-mi demonstrau că nu mai sunt deloc binevenită acolo.

Momentul culminant al supărărilor Mariei a fost când i-am spus că dacă o ţine tot aşa cu atitudinea asta o să ne mutăm din casa ei, ca să nu mai fie discuţii. A doua zi mi-am găsit toate lucrurile aruncate în mijlocul curţii, unele rupte, şi mânjite cu fecale. Maria răcnea în curte ca să o audă şi vecinii, cum că mi-a răscolit hainele şi le-a umplut de mizerie ca să alunge din ele duhul rău, farmecele pe care eu i le-aş fi făcut fiului ei, ca să-şi piardă minţile şi să nu-şi mai iubească mama.
 
Am rămas blocată de atitudinea asta, efectiv nu ştiam cum să reacţionez.
Ea a început să mă arate cu degetul şi să urle că sunt o vrăjitoare şi i-am distrus copilul. Această Marie era o necunoscută pentru mine. Nu mai văzusem niciodată aşa ceva.


Ionuţ şi tatăl lui au încercat s-o calmeze, dar în zadar. Până la urmă Ionuţ m-a luat de mână şi am plecat să dormim în seara aia în sat, la nişte prieteni. Totuşi, din noaptea aia ceva s-a schimbat şi în mine. M-am simţit foarte rău şi dimineaţa când m-am trezit şi m-am dus la baie mi-a căzut un dinte. M-am speriat şi mai tare, după ce că aproape nu dormisem din cauza scandalului de cu seară.

La şcoală, diriginta cum m-a văzut palidă şi buimacă m-a dus la cabinetul medical. Mi-au zis că am avut o cădere de calciu, dar că o să fiu bine. Nu şi-au explicat nici ei de ce mi-a căzut dintele, care era sănătos.

În următoarele zile am tot dormit pe la diverşi prieteni de-ai lui Ionuţ, dar cu mine era ceva în neregulă. În numai o săptămână am mai pierdut o măsea şi mi-a căzut părul aproape complet. Am fost nevoită să mă tund la chelie ca să nu arăt hidos. Purtam o băsmăluţă pe cap şi într-o zi când Maria m-a văzut pe stradă mi-a strigat în batjocură că nu mă face o basma să fiu femeie serioasă şi la casa ei.

Cât timp am stat prin vecini, Ionuţ a tot gândit un plan să ne construim o casă pe terenul pe care fusese casa părinţilor mei. Dar nu aveam suficienţi bani pentru aşa ceva. Apoi numai cu salariul lui nu ne prea descurcam nici cu chirie, pentru că lui îi mai veneau bani şi din lucratul pământului, cu tractorul. Dar acum tractorul era sechrestrat în curtea Mariei, nu îi mai dădea voie să-l folosească decât dacă mă alunga pe mine.

La un moment dat mi-a fost clar că dacă mai stau mult să aştept o să mă usuc pe picioare. O boală sau o forţă necunoscută mă măcina rapid şi nu ştiam ce e cu mine.
Am mers la spitalul la care făceam practică şi am cerut sfatul unei doctoriţe. Mi-a făcut analize, m-a consultat, dar totul părea în ordine. Nimic din ceea ce mi se întâmpla nu era explicabil medical. Deşi n-aş fi crezut vreodată că o să aud asta din gura unui doctor, iată că am auzit. Doctoriţa mi-a zis că probabil soacra mi-a făcut farmece, şi că e ceva atât de puternic încât numai cine le-a făcut poate să le desfacă.

Când m-am întors în sat am vorbit cu gazda la care dormisem în ultimele nopţi. Ea mi-a spus că vorbeşte lumea cum că Maria ar face prostii din astea cu farmece şi vrăjitorii. Nu ştia, însă, nimeni cum le face şi dacă e ajutată de cineva.

Singura soluţie, părea, deci că e la Maria. Trebuia să-i trec iar pragul şi s-o implor să mă lase să trăiesc. Într-o zi când n-am mai mers la şcoală am profitat de ocazie să merg la Maria şi s-o înfrunt. Se pare că am găsit-o într-o pasă bună, că nici nu s-a obosit să nege. Privindu-mă era evident că ceva necurat se petrecea cu mine. Slăbisem vreo 15 kilograme, în doar câteva săptămâni, rămăsesem cu câţiva dinţi în gură şi în loc de chipul meu tineresc încadrat de bucle aveam acum un craniu învelit în basma, cu ochii înfundaţi în orbite.
 
Maria mi-a spus clar că are asupra mea şi a familie mele, demult, o putere magică. Mi-a dat de înţeles că mama şi tata nu ar fi murit întâmplător, şi că dacă nu-i las fiul în pace nici eu nu o mai duc mult. Şocată am întrebat-o de ce mi-a omorât părinţii, ce a avut cu ei? Mi-a spus că a fost o vreme când şi-ar fi dorit să fiu fiica pe care nu o avusese, şi că de asta voise să mă aibă doar pentru ea. Dar în timp şi-a dat seama că n-aş fi potrivită pentru fiul ei, aşa că s-a decis să mă elimine şi pe mine.


Am plecat distrusă de la ea.
Cum să fac? Cum să-i explic lui Ionuţ ce fel de monstru are ca mamă? Până la urmă i-am spus că trebuie să găsim o soluţie de compromis, vremelnic, să stăm separat până termin şi eu măcar şcoala, ca să îmi găsesc de lucru. M-am întors la gazda din Bucureţti care m-a primit bucuroasă. Ionuţ s-a întors acasă la maică-sa. E convins că totul va fi temporar. Dar eu nu ştiu ce şanse mai sunt pentru noi. Pentru mine lucrurile nu par roze. De la o vreme nu mai pot să mănânc mare lucru, din cauza danturii, şi am făcut un diabet pe fond de stres. Nu ştiu dacă Maria se va ţine de cuvânt şi-mi va rupe vrăjile cu care m-a nenorocit, dar altă soluţie decât despărţirea de Ionuţ nu văd. Nu ai cum să lupţi cu aşa ceva, iar cine spune că dacă nu crezi, nu ţi se întâmplă, habar n-are câtă putere poate să zacă în ura unei femei nebune.

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre,
scrieţi-ne pe adresa redacţie@eva.ro.
 

Comentarii (49)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria pe 16 Iul 2015, 12:22
    Rabdare

    Ca sa te dezlegi de farmece trebuie: duhovnic si spovedanie de la anastere pana acum sa spui toate pacatele, post miercurea si vinerea si in posturile randuite de biserica, curatenie in post cu sotul, sau cum ingaduie duhovnicul, milostenie cat se poate la saraci si nevoiasi, rugacaciune dimineata si seara si in plus cat poti de mult,si masluri fara numar, cat de multe se pot, nelipsit de la liturghii si slujbe de peste an. Asta e reteta pt crestini ortodocsi si apoi multa rabdare si incredere in dumnezeu.

    1
    0

  • Ramyra pe 5 Iul 2015, 23:13
    farmece

    in cafea iese bine destinul mai ales farmecele

    0
    0

  • vasy pe 1 Mai 2015, 22:25
    vraji

    Buna seara. Cu doua zile in urma am surprins-o pe soacra mea facand vraji la 12 noaptea.Cu vreo 12 ani in urma am adus-o langa noi pt ca nu mai avea pe nimeni acolo unde statea.La un an m-am inbolnavit si de atunci tot timpul mi-e rau.Gaseam mereu cate ceva dar nu am bagat de seama. Lucruri disparute care dupa aceia apareau brusc.Nu am spus nimanui de frica sa nu ma faca nebuna il banuiam pe sotul meu ca mi le aduce pt ca de vreo doi ani nu A mai vine pe la mine .Evitam.A vazut si el ce facea si s-a speriat ,asa zice el,.cand a intrebat-o a zis ca face pt dusmani.eu cred ca pt mine pt ca de cand a venit incearca sa ne desparta si am probleme de sanatate.Nu sunt nebuna va rog sa ma credeti.Ce sa fac ?Am fost la biserica la maslu .imi era atat de rau ca nu puteam urca scarile manastirii,parca ma tragea ceva inapoi ,noroc cu niste colege ca m-au ajutat .Cat am stat in biserica abia ma mai tineam pe picioare.Am fost de 9 ori si un an de zile m-am simtit bine .Lucrez numai dupa-amiaza si nu pot ajunge la maslu.stie cineva ,Daca vb cu un preot ma ajuta ?multumesc p.s Eu i-am salvat viata inainte de a o aduce aici{a facut operatie foarte grea,eu am dus-o la doctor ,am stat 3 sapt in spital cu ea si am tinut-o 3 luni la noi sa se faca bine.}asta este multumirea din partea ei.Dar stiti cum se spune 'Pe cinenu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti"

    2
    0

  • AjutorSfant pe 27 Mar 2015, 11:55
    Rezolvare

    Da cu mir pe frunte in semnul crucii zilnic. Mirul se gaseste la biserica. Bea aghiasma dimineata pe nemancate. Fa semnul crucii peste tot ce bagi in gura. Zii tatal nostru dimineata si seara. Asa scapi. Iar cei ce ti-au facut rau, vor fi ASPRU pedepsiti pentru ca vor avea de a face cu demonul care ii ajuta la farmece si vraji.

    0
    0

  • anonim pe 23 Oct 2014, 07:44
    te pot ajuta

    salut kristiana.te pot ajuta sa scapi de problemele pe care le ai.sa imi scrii pe id asta de mess.leuionutalex.iti spun ce pasi trebuie sa urmezi si o sa scapi de probleme.astept sa ma contactezi

    2
    0

  • kristiana pe 22 Oct 2014, 12:11
    boli fara explicatie

    Buna ziua, numele meu e cristina si am 28 de ani si de 7 luni viata mea e un cosmar...am sa povestesc cu amanunte ce mi se intampla...acum 2 ani am avut un accident de masina dupa urma caruia am avut grave probleme si mai multe operatii la mana dreapta.....dupa cele 4 operatii si anestezii generale in 7 luni organismul meu a devenit sensibil si ma imbolnaveam mai repede si aproape din orice dar nu am avut probleme serioase pana acum 7 luni cand am reluat o relatie pe care am avut-o mai de mult cu un vechi prieten si iubit...atunci au inceput cu adevarat nenorocirile si viata mea a devenit un iad!.ne cunoastem de aproape 9 ani si mereu am avut o slabiciune unul pentru celalalt si am tinut unul la altul mereu indiferent ca el avea relatii cu diverse fete noi mereu vorbeam si ne vedeam si petreceam timp impreuna dar fiecare avea viata lui, pana acum aprox 7 luni cand el s-a despartit de o fata cu care avea o relatie de aproape doi ani si care locuia cu el in casa dar care tot timpul a incercat sa il indeparteze de mine si ii striga mereu ca are ceva cu mine...dupa ce el s-a despartit definitiv de ea am inceput sa ne vedem mai des si sa incepem o relatie.totul era atat de frumos si toate mergeau ca pe roate pana cand la aproximativ 1 luna de cand el s-a despartit de stefania(fosta) cand noia am obesrvat ca ea ne blocase profilele pe facebook si eu am avut o intalnire cu ea intr-un magazit din intamplare.....dinacel moment au inceput tot felul de probleme ... prima chestei cam la o saptamana dupa florii el a inceput sa aiba niste chestii ciudate jos la penis....am fost la medic si ne-a zis ca avem o boala care nu avea de unde sa vina pentru ca se ia si noi nu am fost decat eu cu el si el cu mine si nu aveam de unde lua boala....ne-am luat tratament si a trecut dar va dati seama certurile dintre noi au fost destul de grele pentru ca el credea ca eu am fost infidela pentru ca se jura ca el nu a fost la nimeni...de aici au inceput si alte discutii pe care le avea el cu alte fete....eu nu i-am zis niciodata nimic dar nici nu a a vut relatii cu alte fete, dupa vreo 2 luni de la intamplarea astaiar se intampla acelasi lucru....am mers la medic si aceeasi boala....din nou relatia no-astra s-a zdruncinat si mai mult si certurile au fost foarte dureroase si el a incetat sa mai aiba incredere in mine si nu mai era asa de afectuos nu mai imi spunea ca ma iubeste si nu mai arata nimic...era suparat mereu pe mine din orice si nu mai avea inceredere ca eu nu am nimic si ca am scapat de boala.apoi o perioada iarasi a fost bine aproape ca ne mutasem impreuna si era liniste si paraca lucrurile isi reveisera cand iar s-a intamplat acelasi lucru..aceasi problema....de data asta el a inceput sa-mi zica ca e mai bine sa fim prieteni ca el nu crede ca va fii vreodata ceva intre noi mai mult de atat si ca e mai bine asa....timp i care el se vedea cu o fata...eu stiam si nu i-am zis nimic pentru ca asa faceam eu mereu....il iertam si ii treceam cu vederea tot dar pana acum nu fusese cu nimeni altcineva in afara de mine dar acum stiam ca e cu fata aceea ..... o saptamana nu ne-am vazut timp in care boala a trecut si ieri n-eam vazut iar si am fost impreuna si la un minut dupa ce am fost amandoi au inceput sa ii apara bube jos....ne-am certat din nou si mi-a zis ca el a fost cu fata aceea din curiozitate sa vada daca se intampla ceva cand nu e cu mine si mi-a zis ca nimic absolut nu i s-a intamplat si ATUNCI abia atunci am realizat ca ceva nu e bine......de ce ese intampla numai cu mine si cand ne desparteam trece si apoi cand ne impacam apare iar?? ceva este si acum sunt aproape sigura ca sunt farmece....nu stiu de unde dar cred ca de la fosta ....sunt disperata si am sufletul atat de greu incat abia respir...ce sa ma fac??? va rog ajutati-ma ! viata mea e un iad si nu stiu cum sa ies din el...

    0
    0

  • Virginia pe 18 Oct 2014, 12:57
    impotriva farmecelor

    E simplu invata pe de rost cele 10 porunci si du-ti viata dupa ele,tamaiaza casa si aghesmuieste-o de 3 ori pe saptamana ,spunand in acelasi timp Tatal nostru,aprinde candela pe saptamana odata pentru tine si de doua ori pentru sufletele celor care te urasc spunandu-le clar numele. Ai incredere in semnul crucii si Tatal nostru. Asta e suficient.

    0
    0

  • Ciprian pe 12 Iun 2014, 10:18
    continuare despre draci

    Dupa ce Isus a cazut rapus pe cruce dracii au intrat in alerta pentru ca prin EL legea lui MOISE a cazut ,in lege toti sunt pacatosi si buni de iad dar prin ISUS toti sunt mantuiti ,cine primeste pe ISUS este mantuit si va ajunge in rai ,odata cu ISUS trebuie sa primesti si biserica lui asa cum este ea este tot a lui .Dracii de teama atunci au inventat si ei reviste lumesti,arheologia,le zic oamenilor ca vin OZNurile.Imaginati-va un balot mare de paie : 1. un singur pai este Biblia si Isus este o mica parte din pai el fiind CALEA -ADEVARUL si VIATA 2.dracii au creat n lucruri in lume ,atatea paie au creat incat au creat o capita mare de paie si fiecare pai este o cale si ve-ti intreba de ce?? simplu ca sa acopere punctul 1 . In imperiul sumerian cei ce se rugau la demoni au primit de la demonul Iaan stiinta matematicii ,demonul ia invatat cifrele si numerele ca erau prosti , tot demonii ia invatat alfabetul ca erau tot prosti comunicand prin semne . Tot demonii intra in mintea oamenilor si le zice esti atat de inteligent !!! sau nu te agita ca tu esti Dumnezeu -tu esti Zoro !!!! sau hai sa te relaxezi putin la strand si rand pe rand tot ce crezi despre tine se naruieste , iti mai iese un rid ,mai prinzi o hepatita ,mai pierzi locul de munca si dupaceea tot dracu vine si zice na acum sinucidete daca tot veni napasta peste tine !!!! nu vezi ce greu e !!!! nu vezi viata asta nenorocita !!! si ala are in conturi 10000Euro si o remorca de faina dar dracu ii zice ...hehehe ai firma mare si profit ioc sa nu iti tragi doua palme -restructurezi nu ai productie si cand vrei sa maresti vanzarile nu mai ai profit si nicicum nu e bine si atunci tot dracu zice na acum dute in excursie si ia-ti lumea in cap .Tot dracii ii invata pe oameni cunoasterea ,sa ascunda minunile lui Isus ei l-au inventat pe Harry Potter ca copilul cand este matur sa fie CONFUZ ,cand esti confuz inseamna ca dracu a jucat carti cu tine.La fel cum un om atunci cand munceste are un SCOP ca nimeni nu munceste de dorul muncii sau fara o speranta sau un plan la fel si dracii cand muncesc scopul lor este sa il ascunda pe Isus si sa castige cat mai multe suflete in iad. Tot dracii le insufla omenilor ideea ca vor MURI DE FOAME !!!! celor bogati se zice in vis ca va veni un cataclism si vor face ciorba din $$ ca ceapa nu va mai fi ,la cei saraci le zice ve-i pierde locul de munca si ve-i manca orez fiert un an sau esti in etate si nu te mai angajeaza nici dracu,celor tineri le zice hehehe nu sunt locuri de munca dar avem scaune libere la birt !!!! ,la presedinte ii zice noaptea hehehe daca vin vecinii si iti ia o parte din teritoriu si nu mai are somn dai pe o parte dai pe alta si poporul zice ce bine o duce dar dimineata se sterge cu 3prosoape de transpiratie pe cand un brutar nu are acele griji ,grijile brutarului este daca vine o calamitate mare si nu va mai fi grau ce mancam ??? , la constructori dracu le zici heheheheh nu se mai nasc copii mor aia batrani si vor fi case supliment si la ce folos zidaria ,cimentul , la oamenii legii le zice heheheh fiti mai blanzi cu infractorii altfel o sa ajungeti fara material uman si sa dati cu sapa la cartofi iar puscariile vor ramane goale la agricutori le zice ce zici de o seceta ?? scoti motorina , aia cu petrolul hehehe zice dracu toate natiunile au datorii sa vedem unde o sa mai vindeti zeama , la patiseri le zice dracu noaptea in somn ma daca o sa se certe ca chiorii toti cine mai are nevoie de torturile voastre ?? ,la politicieni le zice hehehe daca nu mai merge nimeni la vot si vor urla toti ne-am saturat !!! , la impozite si trezorerie hehehe cate falimente !!! sa vedem de unde buget,deficitu creste. La fiecare dracu ce le da ? le da o frica ,frica ii tine ocupati ca nu cumva sa puna mana pe Biblie . Daca tot nu credeti este chestia asta pe youtube , un demon poltgreist ................................http://www.youtube.com/watch?v=AGzOrNVI0_8

    2
    0

  • Ciprian pe 12 Iun 2014, 09:28
    Cum sa scapi de draci !!!!

    De draci scapi simplu , 1. mergi la biserica si te spovedesti 2. pleci din locul unde ai dusmanii sa nu iti mai puna spurcaciuni in mancare ,bautura 3. punctul asta este cel mai dur , tii post negru de la ora 19 pana rasare soarele sa nu bei apa si sa nu bagi nimic in gura ce tine de mancare ,astfel dracii flamanzi si insetati vor pleca si seara sa zici tatal nostru ,daca ai vise urate te trezesti si te rogi ..................................daca bei apa si mananci dupa ora 19 dai de mancare si dracilor si nu scapi de ei ,ei sunt o energie neagra malefica si intra in apa ,foc ,pamant si daca consumi din cele trei energia malefica o introduci in organism si va manca dracii din energia ta furandu-ti energia vitala si fara energie vitala ve-i muri in timp . Diavolul este ucigas de oameni ,asta este meseria lui dar postul negru pe timp de noapte inseamna flamanzirea lui si insetarea lui fiind desertul lui ,rugaciunea te ajuta sa poti tine post .......de obicei cei desfranati mor cel mai repede din cauza ca ei mananca noaptea si consuma lichide noaptea fiind la mana Satanei . Apa (apa,bere,vin -tot ce are apa)- foc(focul este metabolismul tau unde apa si pamantul se unesc ) - pamant ( tot ce vine din pamant si are radacina in pamant grau ,orz,orice carne ,fructe,legume ,tot ce inseamna aliment este pamant si a germinat in pamant) .Rupel pe duhul rau de apa si hrana in ceas de seara si scapi pana si de Satan ,ceasul de seara este ora 19 cand ziua lasa loc noptii ,vraja nu are forta ziua pentru ca ziua este stapanita de bine ,de Soare ...............zi -noapte , rai-iad, viata-moarte, moarte-trecere , bine-rau si sunt toate pentru spiritul in trup dar cand esti doar spirit iti este atribuita doar PORUNCA si OSANDA (in osanda nu mai ai cale de intoarcere ),pe pamant poti sa joci carti cu dracu dar pe lumea de dincolo NU .Ce v-am zis eu il invinge pana si pe Satan pentru ca nici el nu poate sta insetat si flamand mult timp in casa unui om daca acel om posteste post negru dupa ora 19,ziua orice duh rau este obligat sa plece din acea casa si atunci apa ramane curata si mancarea pentru ca acea energie neagra a plecat si poti bea apa fara sa o simti cu alt gust sau sa te simti dupaceea molesit sau bolnav 2zile.Daca bei apa si mananci si te simti molesit inseamna ca cineva iti fura energia ,dracii se pot hrani numai cu energia din om dar ei prima data intra in bucate pentru ca focul este metabolismul omului ,ei au nevoie de APA -FOC -PAMANT ,daca tii POST NEGRU nu le dai FOC si vor flamanzi ,se vor duce la vrajitorul ce ia trimis si vor da cu el de pamant de nu se vede,ii va omora cativa insi din NEAM ca forma de PLATA .Din cauza asta dracii nu suporta sa auda de POST ,este ca si cum ii zici unui om ai MIERE ,AI LAPTE ,AI TOATE BUNATATURILE dar de nici una sa nu te atingi si sa steie acel om sa flamanzeasca cu rafturi de mancare in jur pana ii va exploda mintea de nervi . Eu unu am lucrat cu draci si ei sunt ca o umbra neagra si ii trimite-am la munca , dracii ii poti pune la munca in gospodarie ,ei stiu sa raneasca la animale , furca singura se misca si duce balegarul ,carul se muta singur ,lemnele intra singure in soba ,focul se aprinde singur in soba ,graul intra singur in saci si sacii se da singuri din pod in caruta si dimineata caruta e prgatita pentru moara , dracii stiu mateamatica si toata stiinta incat ei rad cand eu le ziceam de oameni stiintifici ,,matematica oamenii o au de la demonul Iaan care este capetenie in iad dar tot iadul are o slabiciune - seara dupa ora 19 sa nu pui nimic in gura ta nici APA si nici MANCARE de nici un fel .Eu m-am enervat cand a venit unu la mine flamand , il trimises-em la un pustnic si de la 34ani m-am intors pe calea lui Dumnezeu . Pustnicul era fratele unuia ce ii vroia raul si avea detoate in casa dar avea o manie , asta dupa ora 19 nu mai baga nimic in gura si dracu la tot ispitit dar degeaba si dupa cateva luni sa intors inapoi la mine flamand zicand : ala nu mananca nimic si se roaga seara 1h ca un robot la Isus .Eu cand am vazut ca am trimis un demon puternic si a venit un catel am renuntat la trupa iadului gandindu-ma ca e vai de mama lor .Dracu intra in apa lui in mancarea lui si are APA -PAMANT dar FOCUL lui este in stomacul lui in metabolism ca dracul sa le aiba pe toate trei APA PAMANT FOC ,dar pusticul nu ia dat foc deloc ca nu manca si nici nu bea apa si uite asa cel mai al dracului drac sa intors invins si cu coada intre picioare . SECRETUL este POSTUL NEGRU dupa ora 19 pana dimineata ,orice vraja are putere noaptea si ziua nu ,din cauza asta dracii au facut birturile pentru ca ei au nevoie de una din elemente APA sau PAMANT pentru ca focul il are omul in stomac ,intra in tuica dracu ala o bea la masa si energia malefica il distruge ,il ucide fara voia lui in TIMP. Asa ferice de cei ce tin POST negru, nici la manastiri nu sta dracii pentru ca flamanzesc ,acolo ei vin in fel si fel de vedenii sa corupa calugarii ,dar calugarii fiind tari in credinta si smerenie le da peste cioc . Tot dracii fac razboaiele ,intra in mintea celor ce conduc si ii invata la prostii ,intodeauna ziua ei merg in iad sa deie raportu exact cum fac televiziunile cu noi ,capetenia ii intreaba : bagabontilor ce ati facut azi noapte ?? unu zice am bagat boala in grau ,altu am pus doua natiuni sa se certe ,altu am rasturnat un vapor ,fiecare drac vine acolo cu jalba in protap si care nu a facut nimic o ia in freza .Iadul este in mijlocul pamantul , forezi si dai de el , e simplu!! .Ei dracii au putere atunci cand omul este DESFRANAT pentru ca desfranatii mananca noaptea si bea apa noaptea ,problema este cu pustnicii ce tin post,pentru un drac un pustnic este ca magazinul Kaufland din care nu are voie sa manance si sa bea nimic ,taina este ca postul tau se inverseaza la ei si flamanzi si insetati vor pleca de la tine si nici rau nu iti pot face ca nu i-ai bagat in stomac. Un drac este o energie malefica neagra ,o ceata neagra. Pe atei dracii ii lasa in pace ,daca le da necazuri se duc la biserica ,asa pana la 80 ani singura lor problema va fi cu doua masele ,dupaceea lansam vor intra in iad inselati,un singur drac este mai destept decat toti oamenii la un loc de pe pamant si poti sa ii pui si pe cei ce au murit de la facerea lumii .De ce au facut dracii BIBLIOTECILE ??? ca omul sa citeasca diferite carti sa nu gaseasca Biblia si pe Isus ,astfel ei s-au gandit sa faca mai multe carti sa ascunda Biblia ,dracii au inventat toate lucrurile ca omul sa isi piarda sufletul intrand in mintea oamenilor si dandule impresia ca ei le-au inventat. Cea mai mare frica satana si dracii o au de Isus, de rugaciune ca il amintesti si de POST ca insetezi iadul si il flamanzesti , ajung dracii ca aia in Africa cu burtile mari morti de sete si de foame .Acum stiti slabiciunea lor ,tine-ti post si nu mai mergeti la vrajitoare

    1
    1

  • gogu pe 7 Iun 2014, 00:39
    test

    Citesti si nu-ti vine a crede...

    0
    1

  • Sanda pe 10 Apr 2014, 14:00
    Acelasi lucru

    Nu stiu daca sunt sau nu farmece, dar si eu trec prin astfel de lucruri stranii, ma simt tot mai rau, nu pot lega o relatie cu nimeni. Ma poate indruma cineva?

    2
    0

  • cat pe 7 Feb 2014, 17:43
    posibila rezolvare

    Scapa de soacra inainte sa scape ea de tine.

    4
    0

  • xy pe 5 Feb 2014, 01:41
    pt. luci

    pt. luci SOCANT DAR F.ADEVARAT imi pare rau sa aud despre atatea esecuri pe care le-ai avut, dar parca m-am cutut pe mine. la fel mi s-a intamplat si mie, culmea este ca decizia de despartire vine imediat dupa ce vb de casatorie, a doua zi, fara motiv, fara nimic, ba mai mult mai esti si urata pe deasupra-

    0
    0

  • gvreg pe 31 Ian 2014, 16:38
    o parere

    scz te cred, nu ar trebui sa te judec dar pari putin n3buna si tu. zici la inceput ca numai statea cu maicasa, ii gateai special tu sa-l indepartezi. Si tu faceai asta cu intentie ca ai spus ca pe ea o deranja, deci STIAI. Asa ca ar trebui sa-ti faci niste controale

    0
    0

  • Maria Dana pe 26 Ian 2014, 14:41
    farmece

    scuzama dar vreau sa te intreb daca am skype sau facebook sa vorbim de acolo ca nu am mess sper sa vorbesc cu tine ma numesc Dana sunt casatorita si am doi copii

    1
    2

  • alina pe 17 Ian 2014, 21:57
    si eu patesc acelasi lucru

    buna. si eu patesc acelasi lucru. sotul meu a luat-o razna, spune ca nu ma mai iubeste, avem o fetita de 1 an si o respinge. Soacra mea ne-a facut farmece la cap de mort pe poza de nunta sa ne despartim. Am fost la clarvazatoare si am aflat totul pentru ca nu intelegeam ce mi se intampla. vreau sa scap de farmece.. sunt disperata

    2
    1

  • ioana pe 7 Dec 2013, 00:22
    cum exista binele exista si raul

    buna sunt ioana e buna si biserica dar pana nu am ajuns la o domna sa ma ajute nu rezolvasem nimic.sotul meu ma lasase pentru o alta femeie si nu ma mai baga in seama nici pe mine nici pe cei 2 copii eream forte disperata.miky_guraliva pt. cine vrea sa vb cu mine

    2
    0

  • alina pe 11 Nov 2013, 20:57
    soacra mea mi-a facut farmece

    buna seara ma numesc alina am 34 de ani nu sint si nu am casatorita din cauza cununiilor legate si a farmecelor.povestea mea incepe cam asa;bunica din partea tatlui cu nora ei ne fac farmecele de multi ani mie si familiei mele.am fost la vrajitoare mi-au dezlegat cununiile acum 11 ani dar le am lrgate din nou.spneti-mi ce sa fac unde sa ma duc ca nu mai stiu nici ai mei nu se inteleg bine deloc iar pe mine ma urasc si persoanele cu care nu am schimbat nici macar o vorba

    0
    2

  • dana pe 7 Nov 2013, 19:33
    vraji

    am suferit si eu din cauza vrajilor.m-am lecuit postind miercuri si vineri si am citit acatistul sf. paraschiva si paraclisul maici domnului si sf. maslu in casa .

    5
    1

  • lorena pe 12 Oct 2013, 14:07
    am fost salvata

    eu am trecut pe langa moarte am fost distrusa, nu cred ca mai aveam mult de trait daca aveti cu adevarat nevoie de ajutor contactati-ma pe id l_lorena18 si va pot da detalii despre cineva cu adevarat bun.

    7
    3

  • irinel pe 5 Oct 2013, 22:19
    Pt SofiaAlexandra

    Cum va pot contacta. Cu stima.

    2
    1

  • Alexandra pe 5 Sep 2013, 23:18
    Pentru dna. SofiaAlexandra

    Am si eu nevoie de ajutor pentru dezlegari de vraji si farmece.Cum pot lua legatura cu dvs.?

    2
    1

  • SofiaAlexandra pe 5 Sep 2013, 01:32
    Va pot ajuta !

    Va pot ajuta in cazul acestor facaturi , va pot dezlega sufletul si trupul de aceste facaturi si vraji . Daca doriti ajutor , astept un raspuns . Aveti incredere , am ajutat multe persoane si le-am scapat de aceste facaturi ale diavolului ! Aveti grija de voi !

    6
    2

  • Dana pe 15 Aug 2013, 23:27
    Belele

    Si eu sufar pentru fica mea ,a cazut intr-o relatie care numai curata nu e ,o distruge si ea nu vede ,am umblat pe la nenumarati preoti,masluri,acasa si la biserica ,rugaciuni multe ,acatiste la manastiri si asta de 5 ani incoace,nimic .Ea accident de masina ,singura venind acasa ,sotul brusc bolnav ,eu patesc de toate ,de la maini care scotocesc prin burta ,la cutite care intra in mine ,bineinteles ca asa simt nu efectiv ,am dureri cumplite ,cad jos ,merg la slujba imi revin o perioada ,ulterior incepe din nou ,TOTI preotii imi spun ca e facut pe fata si ea ne iubeste noi o iubim dar ei vor sa o desparta definitiv de noi si mama lui si el ii da tot timpul in mancare prostii ,La inceput nu am crezut am zis ca si preotii astia ,,,, dar ce se imtampla nu e ok .La vrajitoare mi-e frica sa merg dar am fost la citit in cafea si mi-a spus acelasi lucru ca si preotii vreo 15 la numar ,SUNT disperata ,imi iubesc fioca enorm,ea se poarta cu noi ca si cand noi suntem dusmanii ,AJUTOR ,

    0
    0

  • vera pe 19 Iul 2013, 04:26
    VRAJI

    si eu am patit la fel mo adus in postura nebuna de a ma sinucide.

    0
    1

  • shela pe 10 Iun 2013, 14:23
    vraji

    am trait un cosmar cu sotul meu si il traiesc si acum din cauza facaturilor ajutor

    0
    1

  • c_cam pe 13 Mai 2013, 14:39
    argint viu

    prietena mea avea trimis argintul viu...s-a dus pana la urma la o femeie care stia sa scoata argintul viu...si la cateva zile dupa ce a fost la ea a gasit in cada de baie dupa ce a facut dus o bobita de argint viu cat o margica....pur si simplu l-a eliminat...de atunci se simte foarte bine....nu vreau sa fac mai multe comentarii aici si nici sa intru in polemica cu nimeni...pentru cei care au probleme de genul asta si vor scape de ele ma puteti contacta pentru amanunte la adresa c_cam8888@yahoo.com

    1
    2

  • maria pe 2 Apr 2013, 23:32
    post si rugaciune

    fetelor, poae nu ma credeti dar cam aceeasi poveste am patit o si inca o traiesc si eu.Numai ca eu proasta de mine mi am dat seama foarte tarziu..cam de vreo 3 ani stau cu parintii prietenului in casa si e groaznic, nici macar buna ziua sau dute naibii nu primesc, dar am innebunit, m am ales cu boli pt toata viata si de tot felul, iar prietenul nu zice nimic. sunt sluga in casa la ai lui, invata la scoli inalte, lb straine..dar degeaba...fetelor aveti incredere in Dumnezeu si rugati-va din tot sufletul, plecati cat mai puteti de repede din casa cu pricina, daca nu, rugati-va si aveti incredere, faceti maslu, spovediti-va si nu va pierdeti speranta...tineti post si incercati sa plecati cat mai repede din locul cu pricina...

    4
    0

  • gabriel pe 23 Mar 2013, 23:18
    argint viu

    azi am gasit la cineva in casa (acolo lucrez, ii renovez apartamentul) argint viu la usa sub linoleum. oare sa fii fost casa vrajita?

    1
    1

  • raed pe 21 Mar 2013, 09:17
    vraji

    Ai ingerat,prin bunavointa soacrei, metale grele.Trebue un eamen medical mai serios deoarece nu se depisteaza usor.Nu-ti cad dintii din cauza vrajilor.

    2
    0

  • anonim pe 22 Feb 2013, 13:59
    rad

    da sa nu mai credeti in vraj va minte si sa va ea bani si voi spunet necazu vostru si el va ea la misto daca vreti sa vb lasa tim un mej si va ajut cel mai bine mergeti la biserica si aveti in credere i dumnezeu sunt farmece dar face umai persoanele care stiu asa mea pacalit si prieteni mei si nu ea ajutat cu nimic umai bani au cerut ?????????????? lasatim un mesj

    3
    1

  • Maria Magdalena pe 16 Ian 2013, 17:25
    Buna

    Luci te rog sa-mi scrii a adresa de email mada19742001@yahoo.com, nu-si bate D-zeu joc de tine, scrie-mi povestea cap coada, si eu simt sau prevad lucruri din viitor sau cine-mi face rau, aceste deschideri ale canalelor energetice pot fi folosite in mod pozitiv, o explicatie pe care mi-am dat-o singura este aceea ca exact pe aceste deschideri suntem atacati.

    2
    1

  • Maria Magdalena pe 16 Ian 2013, 17:19
    Buna

    mada19742001@yahoo.com, este adresa mea de email, scrie-mi te rog, orice, am trecut( si inca mai trec) printr-o situatie similara, tot cu mama prietenului, nu am scapat definitiv, dar in procent de 80-90 % insa numai si numai cu ajutorul bisericii asa cum ai primit sfaturi mai sus, vezi ca mai e o chestie cu aghiasma si 9 picaturi de ulei de la Sf Maslu dar trebuie sa tii post, aceste femei fac vraji si asupra copiilor lor. Nu-i mai trece pragul, nu te va ajuta niciodata. Astept sa-mi scrii. In plus cine mai stie diferite "retete" pentru a scapa sau a ne proteja de asemeanea....energii negative, va rog sa-mi scrieti la adresa de mai sus. Va multumesc tuturor. Sunt de parere ca mereu trebuie sa invatat cate ceva bun.

    0
    0

  • Ana pe 12 Ian 2013, 11:58
    Credinta multa

    Acum am vazut ce este scris aici, sper ca nu este prea tarziu. Draga mea si eu trec prin incercari asemanatoare tie, dar nu dispera ca Dumnezeu e Mare. Mergi la cat mai multe Sfinte Masluri (miercurea si vinerea), la Sfanta Liturghie (duminica), tine post, citeste rugaciuni si acatiste, (Acatistul Mantuitorului Nostru Iisus Hristor, Acatistele si Paraclisele Maicii Domnului - ea este grabnic ajutatoare, Psalitirea, Acatistul Sfantului Ioan Botezatorul, Acatistul Sfantului Mina, Acatistul Sfantului Nicolae, Acatistul Sfantului Ciprian si Rugaciunea Sfantului Ciprian de dezlegare, Acatistului Sfantului Vasile etc.), spovedeste-te de toate pacatele, da-te zilnic cu mir si cu aghiazma, ia anafura si aghiazma zilnic, impartaseste-te, fa milostenie si citeste multe carti despre religie ale Marilor Preotilor: Ilarion Argatu, Ilie Cleopa si mai ales pe Marele Arsenie Boca, roaga-te Maicii Domnului sa iti deschida ochii, sa iti dea credinta multa ca este grabnic ajutatoare si CREDE-MA SE REZOLVA. Iar daca cazi in deznadajduire citeste rugaciuni multe. Daca poti vino in Bucuresti la Paraclisul Maicii Domnului - Catedrala Mantuirii Neamului este in Piata Arsenalului, aici vei primi mare ajutor de la preoti. Te imbratisez cu drag, Dumnezeu sa iti ajute!

    5
    1

  • ELI pe 31 Dec 2012, 13:38
    scuze

    am vrut sa scriu 13 ani

    3
    0

  • eli pe 31 Dec 2012, 13:37
    interesant

    aceasta poveste este o poveste intradevar socanta ptr mine. am doar ani si mi se pare ceva extraordinar ce ti s-a intamplat. eu simt ca ma priveste cineva cand sunt singura intr-o incapere sau in casa. ptr a-mi da sfaturi in legatura cu asta contactati-ma pe adresa asta: ely_superstar_love@yahoo.com

    1
    1

  • andreea pe 5 Dec 2012, 13:34
    la fel si eu am patit

    cum pot ca sa ma dezleg de farmece am fost si la preot acuma citesc acatistul sf.Ciprian am o fetita cu iubitul meu pe cer il iubesc foarte mult stiu ca si el ma iubeste dar il retine raul pe care il am in mine da nu mai vrea ca sa ma vada va rog dati-mi un sfat

    4
    0

  • luci pe 4 Oct 2012, 19:39
    Post si rugaciune?!?!?!

    Am slabit in mai putin de o sapt. de la 85 de kile la 58..am schimbat locatia cifrelor..apoi am postit..m`am rugat din februarie si pana acum..si NIMIC NIMIC NIMIC..tind sa cred ca Dumnezeu isi bate joc de mine :(

    1
    6

  • luci pe 4 Oct 2012, 19:37
    SOCANT DAR F.ADEVARAT

    seamana cu povestea mea..7 ani am trait c`o fata si urma sa ma insor..mama ei nu ma vrut deloc si a facut orice sa ne desparta doar ca nu a reusit nici cu vraji..insa a mai incercat odata..junghiu ala de muiere are o cumnata in jud.iasi..care se ocupa cu lucruri necurate si pana la urma a reusit sa ne desparta si cu ajutorul unui viitor popa..sa stiti voi ca si popii pot face lucruri mizere pt.ca au mai multa putere ca vrajitoarele,babele si tigancile..asa ca MARE ATENTIE..ba mai mult mi`a legat casnicia intr`un mod atat de mojic incat cu orice femeie daca as fi..in caz ca voi dori sa ma insor aceea va fugi de mine....si asa si este :( am gasit alta fata dupa un an de suferinta..si am lasat`o pe ea sa faca pasii inainte spre casatorie am fost de acord..si a 2 a zi cand am inceput sa vb.despre asta..a coborat din masina..a plecat si a rupt totul..nu mi`a mai vb...si mi`a zis ca ma uraste..fara sa`i fac nimic..in mai putin de 12 ore a rupt totul :( si nu e singura..am mai fost cu o tipa si cand am cerut`o de sotie a zis da..era f.fericita..cand a ajuns acasa..la scurt timp mi`a dat sms si a zis ca s`a razgandit si vrea sa ne despartim..deci..pana la urma sunt oameni care traiesc pt.a face rau..credeti`ma ca am fost dispus sa merg si eu sa le raspund la fel..eram chiar capabil sa fac un pact cu diavolul sa li se intoarca raul impotriva..insa nu am facut asta..in schimb am fost pe la manastiri si biserici..fff.multe si am dat o groaza de acatiste..pomeni si alte prostii..nu s`a intamplat nimic :( nici popii nici calugarii nu au reusit sa ii dea de cap :( deja incep sa ma resemnez :( ..sfat pt.cei aflati in situatii similare..incercati sa mergeti la manastirea Vladiceni..in iasi..chiar la intrare..pe DN 24 dinspre Vaslui..inainte de pod faceti la dreapta si mai mergeti 2 km ..acolo intrebati de parintele Calistrat..e un om care vede totul si iti zice totul despre tine..eu nu am avut curaj sa merg la el sa il intreb..pt.ca Dumnezeu m`a cam pedepsit si cu un har..de a`mi simti si vedea anumite lucruri ce le pot pati :( in schimb un alt calugar..mi`a dat vreo 4 acatiste..m`am rugat f.mult..insa..degeaba :(

    3
    1

  • Ana pe 3 Sep 2012, 22:36
    parintele argatu de la boroaia

    Mergeti la Suceava la moastele parintelui ILARION ARGATU care a fost cel mai mare luptator asupra duhurilor rele, si acolo seara vineri la oar 22 se fac de catre fiul sau PARINTELE ALEXANDRU ARGATU moliftele Sf Vasile cel Mare si ale SF Ioan Gura de AUR SI ALE SF CIPRIAN.MULTE MINUNI SE FAC ACOLO ARE PUTERE F MARE,Dar ca sa aiba putere si omul tb sa posteasca post negru ..acum depinde de necazul sau problema fiecaruia ca altfel nu va vindecati.

    4
    0

  • irI pe 2 Sep 2012, 22:22
    Ajutor

    Acelas lucru lam patit si eu dinti buni se crapa din senin parul ami cade in nestire .Numai ca de vina nu este Soacra-mea Ci mama ei dea doua care este vizitata o luna pe an.Nu stiu ce sa mai fac acuma ea ami zice ca nu mai tine la mine dar stiu exact ca ma iubeste enorm si eu o iubesc enorm am fost la preot si sa pierdut cand mai citi rugaciunea nu stiu cum sa fac ca sa o duc si pe iubita mea la biserica sa rupa farmecele sau blestemul last asupra noastra.

    1
    1

  • David pe 8 Aug 2012, 08:05
    :)

    Citeam comentarii de tot felul ... Multi oameni cu farmece "cad" pe bancile Bisericilor si nu ii poate dezlega nimeni. Eu unul m-am lovit de acest traseu: medici > preoti manastiri (bani si timp pierdut). Eu nu am auzit de vreun doctor / preot/ calugar / staret ... sa scoata argintul viu sau sa dezlege farmece. "CE E FACUT CU NECURATUL CU NECURATUL SE DEZLEAGA"

    4
    3

  • anonim pe 9 Apr 2012, 15:33
    vraji

    nu stiu din ce cauza, dar cred ca si eu sunt pe urmele tale:(:( impresia asta o am si eu:(:( de o saptamana si ceva totul imi merge numai pe dos:(:( si eu stau tot cu prietenul meu...dar mama lui, s-a schimbat total de cand m-am mutat la ei:(:( imi doresc sa fie bine! si la fel iti doresc si tie!!! mult noroc si numai bine!!

    4
    3

  • MARIA pe 14 Ian 2012, 23:40
    MANASTIREA HADAMBU

    Ca sa vezi cate minuni a savarsit Maicuta Domnului cu cei care au luat iconita ei de la Hadambu, Iasi.. intra pe you tube si scrie doar MINUNILE MAICII DOMNULUI MANASTIREA HADAMBU si apare filmuletul.. Spovedeste-te si neaparat impartaseste-te si citeste dimineata acatistul maicii domnului BUNA VESTIRE si seara acatistul MAICII DOMNULUI GRABNIC AJUTATOARE si ai sa vezi ca in scurt timp , poate doar cateva zile ai sa vezi cum ai sa ai ajutor si lucrurile se vor indrepta..dar roag-o pe EA ca ea e GRABNICA ASCULTATOARE !!

    2
    1

  • maria pe 14 Ian 2012, 23:30
    MANASTIREA HADAMBU

    Daca poti du te la IASI LA MANASTIREA HADAMBU si ia o iconita cu Maica Domnului care este ff mare facatoare de minuni si fff grabnic ajutatoare, pt vraji, patimi, boli incurabile, casatorii , nastere de copii..orice..uite un link cu minunile ce se gavarsesc acolo http://www.youtube.com/watch?v=LCshr-eAgVg.. MAICA DOMNULUI e cea mai mare dupa DUMNEZEU si are trecere si putere de la Dumnezeu cum nu are nimeni..si in acatistele ei scrie ..: Bucura-te ca de glasul rugaciunilor tale demonii se cutremura :...ea te va ajuta cum nici nu ti ai inchipui..dandu ti multe bucurii!

    5
    0

  • anamaria pe 11 Oct 2011, 11:28
    aceeas poveste se apropie si la mine

    aceeasi poveste se apropie si la mine

    2
    1

  • ALIA pe 30 Mai 2011, 17:58
    Draga mea

    Du.te neaparat la un preot si povesteste,i totul, cu credinta darami orice obstacol si el iti va citi pentru dezlegari, incepi sa faci cure cu Calciu si Magneziu si Fier ca sa iti revina forta fizica si odata cu aceasta si cea launtrica, eu te cred ca il iubesti pe Ionut, dar tu esti mai importanta decat oricine si trebuie neaparat sa ai grija de tine. Daca mama lui, de fapt, aceasta scorpie cu chip de om, te va lasa in pace o perioada si apoi ii revine din nou forta diavoleasca atunci cand nu te astepti? Stiu ce simti, dar parerea mea este sa incerci sa il uiti si pe el, pana la urma, el ce om este daca nu te.ar intelege si nu vede si singur raul care ti l.a provocat mama lui??/ Si cum poate el sa stea departe de tine?? Sincer, ai mare grija ce faci si incearca sa intalnesti si alti baieti. Mai ales ca MONSTRUL asta a avut de.a face si cu drama parintilor tai..... AI GRIJA DE TINE, TE ROG!!!

    9
    0

  • Georgeta pe 30 Mai 2011, 02:09
    Post

    Si eu sunt de acord cu Anda..rugaciunea Acatistul Maicii Domnului grabnic ajutatoare..citit zilnic, in genunchi si post luni, miercuri si vineri.. Langa Suceava este Manastirea Hagigadar, armeneasca..sunt informatii si pe net despre ea..Ocolirea ei in genunchi si cele trei dorinte repetate la colturile biserici sunt ascultate de Maica Domnului.. Increderea in Maica Domnului, ca te va ajuta si pe tine si pe baiat , sa fie uriasa..Sa te rogi de bine si pentru mama baiatului..chiar daca ti-a facut rau...Maica Domnului aude si are grija sa dea fiecaruia dupa inima lui...

    9
    3

  • Anda pe 29 Mai 2011, 16:25
    Post si rugaciune

    Draga mea, nu stiu daca e adevarata povestea, dar in cazul in care este sa stii ca si eu sunt o tanara care am fost afectata de asa ceva. Am o matusa care traieste in secolul 17. Nici macar nu ma obosesc sa le explic oamenilor ce se intampla cu mine pt ca m-ar considera nebuna. Postul si rugaciunea ortodoxa sustinuta sunt raspunsul. Cauta-ti un duhovnic, poate nu o sa-l gasesti din prima, dar nu te da batuta, tine posturile de peste an, tine post miercurea si vinerea, fa rugaciune zilnic (in special catre Maica Domnului), nu umbla pe la babe. O sa fie mai greu asa, dar o sa vezi si rezultate. Nu te baza ca te dezleaga zgripturoaica ca nu o sa o faca si oricat de dureros ar suna lasa-l pe Ionut. Nu vrei copii a caror bunica a fost vrajitoare, este un pacat care se plateste de urmasi. Fii puternica si increzatoare in Dumnezeu!

    16
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod