Panoul cu fotografii

Îmi place să fac poze şi reuşesc cu o viteză uimitoare să umplu memoria aparatului foto. Problema este că mi-am umplut computerul cu sute de poze şi când săpam printre ele zilele trecute am

Îmi place să fac poze şi reuşesc cu o viteză uimitoare să umplu memoria aparatului foto. Problema este că mi-am umplut computerul cu sute de poze şi când săpam printre ele zilele trecute am realizat că am cam neglijat oamenii... Majoritatea pozelor mele surprind natura, privelişti interesante, animale, clădiri şi lista poate continua.

Abia când în familia mea a apărut un nou membru, un bebeluş demenţial de frumos pe care îmi vine să îl înghit de drag ce îmi este, mi-am întors obiectivul aparatului foto de amator asupra celor dragi.

Aveam senzaţia că oricum îi văd destul de des, de ce să-i mai "trag" şi-n poză? Dar bebe Alex, care creşte cu viteza luminii, mi-a demonstrat că suntem diferiţi de la o zi la alta.

Parcă ieri îl filmam în prima lui zi de viaţă, iar acum are deja trei luni şi începe să le zâmbească tuturor.

Şi mai am o problemă cu pozele mele. Rămân în lumea "vituală", fără să vadă hârtia. Astfel că m-am hotărât să le aduc la viaţă, să le printez şi să le aşez pe un panou care să-mi permită să le rotesc cum vreau.

Fie că vrei să-ţi aşezi pe el fotografiile din vacanţă, fie că vrei să te bucuri de zâmbetele celor dragi sau de clipele importante din viaţa ta, un panou pe care să aşezi pozele cu cleme magnetice sau cu bolduri este soluţia perfectă.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod