Noul detergent Perwoll Renew & Care Caps, pentru haine care arată ca noi mai mult timp

Grijă pentru haine și pentru Planetă
Îngrijirea hainelor este dusă acum la un alt nivel, prin lansarea singurului detergent special de rufe sub formă de capsule, PERWOLL RENEW & CARE CAPS. Lider de piață în segmentul detergenților speciali, Perwoll crește cu fiecare inovație performanța produselor în ceea ce privește îngrijirea fibrelor și revigorarea culorilor. Capsulele de ultimă generație Perwoll Renew & Care Caps îndeplinesc 4 funcții: curăță, redau strălucirea culorilor, îngrijesc țesăturile și răsfață hainele cu un parfum plăcut.


Detergentul Perwoll Caps este disponibil în două variante - pentru haine negre și pentru haine colorate.

Mai performant, protejează mediul înconjurător


Capsulele Perwoll conțin cu 85% mai puțină apă și sunt de 3 ori mai compacte decât detergentul lichid Perwoll. Pelicula lor este 100% solubilă în apă și complet biodegradabilă. De asemenea, ambalajul produsului este sustenabil, fiind realizat în proporție de 50% din plastic reciclat.  Așadar, noul detergent Perwoll Caps este mai performant, prietenos cu mediul, sustenabil și ușor de folosit.

 

#RethinkFashion, grijă pentru haine înseamnă modă sustenabilă


Încă din 2019, Perwoll a lansat mișcarea #RethinkFashion pe care o duce mai departe și prin această nouă lansare. Aceasta are la bază conceptul de “slow fashion”, axat pe longevitatea articolelor de îmbrăcăminte. Brand-ul încurajează consumatorii să aibă grijă corect de hainele lor pentru a le păstra frumoase o perioadă cât mai îndelungată. Principiul #RethinkFashion este acela că dacă îți ingrijești hainele și realizezi noi ținute creative din ceea ce deja ai în dulap, vei merge mai rar la cumpărături.
Mai puține haine cumpărate înseamnă un impact pozitiv asupra planetei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod