Mos Nicolae vine cu ornamente simple

An de an, sarbatoarea Sfantului Nicolae aduce in prim-plan traditia de a darui cat mai simplu si din suflet. Desi este o sarbatoare dedicata, in special, copiilor, si cei mari se lasa cuprinsi de magia cadourilor.
An de an, sarbatoarea Sfantului Nicolae aduce in prim-plan traditia de a darui cat mai simplu si din suflet. Desi este o sarbatoare dedicata, in special, copiilor, si cei mari se lasa cuprinsi de magia cadourilor. Pana la urma, Mos Nicolae este cel care ii "netezeste" calea lui Mos Craciun, vestindu-ne ca mai sunt doar cateva saptamani pana la finalul anului.

Sarbatoreste aceasta zi in stil clasic, iar Mos Nicolae va putea deveni o traditie noua a familiei tale. Daruri marunte, dar oferite cu inima larg deschisa, reprezinta cea mai buna modalitate de a demara sezonul sarbatorilor de iarna.

Bucura-te la maximum de aceasta luna a cadourilor si uita orice alte neplaceri sau neajunsuri (sau, cel putin, incearca...).
Micutii nostri merita tot ce este mai bun si tocmai de aceea este important ca aceasta sarbatoare sa isi pastreze parfumul, mai ales de dragul lor.

Ca atare, este important sa iti concentrezi intreaga atentie asupra lucrurilor care conteaza cel mai mult pentru familia ta. Investeste timp, energie si chiar bani in activitatile care contribuie la intarirea legaturilor voastre familiale si, in egala masura, a traditiilor care va unesc. In acest fel, veti profita la maximum de sarbatori si, impreuna, veti avea amintiri dragi si nepretuite.
Pastreaza traditiile cat mai simple, astfel incat cei mici sa se bucure din plin de darurile lui Mos Nicolae.

Originara din Europa secolului al 4-lea, legenda spune ca Sfantul Nicolae oferea daruri celor nevoiasi si mai putin fericiti de soarta. In ajunul sosirii Sfantului, copiii isi lasau ghetutele la intrare, pline cu morcovi si fan pentru calul Mosului. A doua zi dimineata, copiii cuminti erau rasplatiti cu dulciuri si cadouri, ascunse in ghetute, iar micutii mai putin ascultatori primeau carbuni, drept pedeapsa.

Aceasta traditie s-a pastrat pana in zilele noastre - in fiecare noapte de 5 decembrie, copiii isi lasa ghetutele curate la intrarea in casa, in speranta ca, dimineata, vor primi de la Mos Nicolae daruri si alte bunatati.

Traditii noi apar in fiecare an, aducand un plus de originalitate acestei sarbatori.
Chiar si tu poti inventa obiceiuri proprii familiei tale: poti realiza tu insati cadourile pentru cei mici - darurile personalizate sunt la mare pret cu ocazia acestei sarbatori si vor fi cu atat mai apreciate de copii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod