Mobilierul potrivit pentru orice gradina

In aceasta vara, daca nu ti-ai luat inca un concediu, iti poti petrece putinul timp liber in gradina. Daca dispui de un spatiu nu foarte generos, il poti decora cu diferite piese...

In aceasta vara, daca nu ti-ai luat inca un concediu, iti poti petrece putinul timp liber in gradina. Daca dispui de un spatiu nu foarte generos, il poti decora cu diferite piese de mobilier, care te vor ajuta sa te relaxezi cat mai bine alaturi de familie si prieteni.

Iata cateva idei de piese utile care isi pot face loc in paradisul tau verde:   

Balansoarul cu acoperis executat din lemn masiv de rasinoase, salcam sau stejar atat in varianta rustica cat si in cea moderna, oferit de www.caserustice.ro. Pentru o armonizare perfecta cu peisajul rustic din gradina ta, partile metalice pot fi reduse la minim. Dupa finisare, suprafata balansoarului este baituita si lacuita. Pretul de achizitie este de 1000 lei, fara TVA.

Pubela rustica poate fi o alegere excelenta pentru a accentua nota rustica a gradinii tale. Este confectionata din lemn de brad, fiind usor de manevrat si foarte greu de rasturnat, in cazul in care detii caini in curte.

Finisajul poate fi executat din mai multe culori naturale. Dimensiunile de executie sunt 150x65x65 cm, iar pretul de achizitie este de 170 lei (cu tot cu TVA) de la SC HUNATTI SRL - Mintia, telefon 0740698129.

Setul mobilier pentru gradina compus din o masa, un fotoliu si o banca de 120 cm de la www.KroneMag.com. Daca doresti, poti comanda suplimentar alte parti componente, cum ar fi, inca o banca si fotolii, care pot fi modificate la dimensiunile mesei.

Printre materiale folosite pentru aceste piese de mobilier se numara si neferoasele, vopseaua de diferite nuante - verde, albastru, alb, visina putreda; pot fi patinate cu negru (auriu, verde, cupru), dar contin si parti de lemn din salcam.

Poti achizitiona acest set de mobilier de gradina la pretul de 1190 lei (fata TVA). Vestea buna este ca acest mobilier va fi livrat la tine acasa in mai maximum zece zile de la comanda.



Ce parere ai despre un stalp ornamental de iluminat pentru gradina ta? Poti accesa www.mobilierurban-gradina.ro si alege, de exemplu, modelul "Parma".
Acesta are o inaltime de 350 cm, fiind realizat dintr-un aliaj de aluminiu dur, turnat, necorosiv.

Finisajele sunt de un negru antic, stalpul fiind acoperit cu o vopsea alchidica de culoare neagra, dand un aspect de fier sablat. Patinarea este realizata manual cu bronz.

Difuzorul felinarului este realizat din sticla de 4 mm de tip "Cathedral" si este utilat cu dulie ceramica E 27 (max. 100 Watt).

Banca cu spatar Bonn poate fi cumparata de pe www.rainbowcompany.ro. Este o banca cu spatar constituita din doua picioare in forma literei "G" deasupra carora sunt fixate un sezut si spatarul. Sezutul cuprinde trei plansete de 5x12x180 cm, iar spatarul cuprinde doua plansete de 5x12x180 cm.

Poti opta pentru urmatoarele combinatii de culori: gri si negru, maro si negru, verde si negru si bej si negru.

Plansele sunt fabricate din plastic ecologic, de inalta calitate, in mai multe culori; sunt durabile, rezistente la conditiile de vreme, cu o necesitate de intretinere minima, nu putrezesc, nu mucegaiesc, nu sunt atacate de carii sau insecte.

Toate materialele de fixare metalice sunt galvanizate.

Banca cu spatar Bonn are un aspect fibros si usor lucios, nu prezinta noduri sau aschii si are o culoare omogena. Se fabrica la o dimensiune de 180 cm, iar firma iti ofera o garantie de doi ani. Pretul de achizitie este de 268 lei, fara TVA.

Nu este asa ca ti-ar placea sa faci cadou micutului tau un legan si, de ce nu, sa iti faci si tie o bucurie? Poti achizitiona un leagan dublu cu dimensiuni de 300x180 de la www.mobiladegradina.ro la pretul de 850 lei (fara TVA).

Daca esti o mare iubitoare de flori, nu trebuie sa lipseasca din gradina carul rustic, roaba pentru flori, pongola sau jardiniera din lemn.

Pergola din lemn de molid, pe care o poti achizitiona de pe www.fragetico.ro, este formata din 3 module: o liera: (L=1000 mm; l=370 mm; H=1360 mm) si doua coltare: (L=400 mm; l=370 mm; H=1280 mm). Lemnul este natur, tratat cu produsul ecologic "Resistol", dar nu este vopsit sau lacuit.
Pretul de achizitionare este de 101 euro si se ofera 12 luni garantie.
Pretul nu include transport, lacuire si vopsire.

Jardiniera tip roaba este confectionata din lemn de molid, tratat cu produsul ecolocic "Resistol" impotriva cariilor, ciupercilor, albastreala, UV, insecte. O poti achizitiona la pretul de 22 euro, cu TVA inclus, tot de pe www.fragetico.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod