Mazda CX-5 şi lista plăcerilor

Ai încercat vreodată să pui pe hârtie câte lucruri faci din plăcere şi câte faci pentru că e nevoie, pentru că aşa ”trebuie”? Fă-ţi câte o listă pentru fiecare categorie şi vezi care e mai încărcată la final.

Astfel, nu vei ajunge să pierzi controlul şi să cazi în capcana lui ”trebuie”, care să pună stăpânire pe tine abuziv şi să aibă asupra ta un efect de domino.
Prinsă în acest joc, ajungi să uiţi ce e important şi te neglijezi pe tine. Uiţi că ai nevoie şi de lucruri care să te bucure şi lista lor ajunge să fie mult mai mică decât cea a lucrurilor pe care le faci de nevoie. Câte nu ”trebuie” să facem zilnic?

Ideal ar fi ca cele doua liste nu numai să fie egale, dar să conţină şi aceleaşi lucruri: ceea ce trebuie să faci să fie şi  ceea ce-ţi face plăcere!

După ce vei descoperi Mazda CX-5 vei atinge acest ideal, pentru că Mazda CX-5 este combinaţia perfectă între performanţe deosebite şi plăcerea de a conduce.


Totul a fost reproiectat de la 0: motorul, componentele transmisiei şi şasiului, întegrând designul cursiv cu eficienţa aerodinamică. Aceasta este tehnologia SKYACTIV, care sfidează orice convenţie tehnologică şi face ca maşina să fie mult mai uşoară şi, în acelaşi timp, mult mai sigură, mai performantă şi mai eficientă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod