Mai multa energie vitala si un somn profund generator cu o noua tehnologie

Știai că problemele de somn sunt responsabile de...?

- dublarea riscului de apariție a cancerului (la femei)
- accelerarea proceselor de îmbătrânire (apariția ridurilor, scăderea nivelului de energie, îngreunarea funcțiilor vitale)
- instalarea depresiei (din nou, femeile sunt mai afectate)
- creșterea excesivă a poftei de carbohidrați (consumul abuziv de alimente bogate în carbohidrați – cartofi, cereale, prăjituri, biscuiți, chips-uri, gemuri -  sunt printre principalele cauze ale obezității și diabetului)
- înmulțirea bacteriilor dăunătoare și a ciupercilor parazite (precum candida)
- micșorarea speranței de viață

Ți se întâmplă des să te trezești obosit dimineața și să nu te poți concentra la job din cauza stării de somnolență? Oricât de mult ai dormi nu reușești să îți încarci bateriile la capacitate maximă și de aceea ai nevoie de stimulente precum cafeaua sau băuturi energizante (care agită organismul).
Acest fenomen afectează tot mai mulți oameni care trăiesc în orașe, iar specialiștii explică faptul că de vină este păienjenișul de radiații care străbat spațiul casei.

- radiațiile emise de firele electrice din pereții casei
- emisiile telefoanelor mobile și ale celor fixe fără fir
- undele transmise de tehnologiile wireless undele radio și tv
- liniile de înaltă tensiune din cartierul tău

Echipa de cercetare AIMGROUP din România a studiat acest fenomen mai mulți ani la rând și începând cu data de 1 august 2014 aduce pe piață tehnologia Vital Protect HOME pentru protecția și revitalizarea spațiului din cămin și pentru creșterea calității somnului pe timpul nopții. Dispozitivul emite pe frecvența 7,83Hz (frecvența naturală a Pământului) protejând pe o rază de 10 m împotriva radiațiilor electromagnetice nocive pentru organismul uman.

Tehnologia Vital Protect HOME oferă protecție 24/24h și ajută organismul să se regenereze la capacitate maximă pe timpul nopții, neutralizând factorii perturbatori care ne fură energia făcându-ne să ne simțim obosiți.
Dispozitivul are  un diametru de 6cm și grosime de 8mm. Este construit pe baza unui oscilator cu cuarț și spirale realizate din metale nobile și retele de cristale. El trebuie amplasat într-o cameră (de preferat alta decât aceea în care se doarme pentru că semnalul emis este puternic și poate energiza organismul în preajma orei de somn). Principalele efecte resimțite cel mai rapid sunt:

- mai multă energie vitală
- somn profund regenerator
- îmbunătățiri semnificative de sănătate

Cine sunt persoanele care au nevoie de Vital Protect HOME?

În primul rând, avem nevoie de această tehnologie noi, cei care locuim în orașe, mai ales în cele aglomerate. Femeile, copiii și persoanele în vârstă sunt cei mai afectați de emisiile nocive de radiații electromagnetice deoarece organismul lor este mai fragil.

Un somn sănătos înseamnă să te protejezi împotriva tuturor bolilor favorizate de oboseală.
Studiile recent efectuate în domeniu arată că o odihnă de calitate pe timpul nopții are următoarele beneficii:

- mai multă energie și focalizare pe timpul zilei
- întărirea sistemului imunitar
- un aspect sănătos și tânăr al pielii (în timpul unui somn odihnitor creierul secretă colagenul și elastina, substanțe chimice care ajută la reîntinerirea pielii)
- dinamizarea vieții sexuale
- o stare de spirit pozitivă
- gândire clară, optimistă
- o mai mare rezistență la stres și solicitare intelectuală
- relații mai sănătoase cu cei din jur

Folosirea dispozitivului Vital Protect HOME pentru revitalizarea spațiului din cămin și îmbunătățirea somnului nu trebuie să înlocuiască un stil de viață echilibrat. Tehnologia Vital Protect HOME va fi lansată pe dată de 1 august 2014 în România și va putea fi achiziționată pe site-ul www.aimgroup.ro, până atunci putând fi făcute precomenzi, la preț special cu discount.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alina pe 22 Oct 2014, 17:56
    Dormi linistita

    Bucura-te de un somn profund si odihnitor. Meriti asta! http://ltacademy.ro/studiaza/calatorii-prin-sunet/pregatirea-pentru-un-somn-profund?aff=26

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod