Luminile, o bijuterie pentru casa

Stim cu totii ca iarna, in perioada sarbatorilor, toate casele, gradinile, lumineaza ca si simbol al bucuriei vestite de o stea luminoasa si anume Nasterea Mantuitorului.

Stim cu totii ca iarna, in perioada sarbatorilor, toate casele, gradinile, lumineaza ca si simbol al bucuriei vestite de o stea luminoasa si anume Nasterea Mantuitorului.

De fapt lumina este un accesoriu binevenit pentru casa si sufletele noastre in orice sezon sau moment al vietii noastre.

Daca avem o casa mai mare sau mai mica cu o curte generoasa sau nu, putem apela la sistemul de lumini pentru a o transforma intr-o bijuterie nocturna. Iata cateva idei luminoase pentru a ne impresiona musafirii.



Faclii aprinse montate in suporti si aranjate pe ambele parti ale aleii ce duce de la poarta catre casa, vor arata impecabil si vor produce o impresie deosebita celui ce intra in curte.

Daca nu avem faclii atunci putem instala un sistem de lampi de curte, ascunse in gazon care dau aceeasi iluzie de mister.

Lumanarile de interior sau de exterior si lumanarile plutitoare. Le poti plasa la capatul scarii de la intrarea in casa pe fiecare treapta. In cazul in care dai o petrecere si acesta are loc in jurul piscinei poti apela la tot felul de aranjamente.

Cateva tavite plutitoare cu lumanari parfumate, aranjate in diverse forme dau o lumina de vis si produc un efect deosebit, lumina dand reflexe in combinatie cu decorul colorat al bazinului si apei din piscina.

Lumanari trebuie sa avem si pe mese, puse in boluri transparente sau colorate. Poti opta pentru lumanari parfumate sau nu. Lumanarile ca si decor al scarilor, scafelor sau colturilor, lumanari montate in decor floral sau lumanari plutitoare in boluri, toate aceste mici luminite care apar de peste tot, creeaza o atmosfera mistica, de basm care fac bine sufletului.

Iarna, de sarbatori avem sistemele de iluminat exterioare care sunt specifice doar acestui sezon.

Fiecare se intrece in modele de iluminat sub forme de braduti, cerbi, Mos Craciun, trasuri trase de reni, pitici ce rasar in curte, luminite pe conturul casei, o risipa de lumina ce are darul de a aduce bucurie in suflete, insa mare grja, doar de sarbatori, apoi nu!

Oamenii au nevoie de lumina, atat in suflete cat si in ganduri, in casa si in afara casei, deci bucurati-va de lumina!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod