Lumineaza-ti Craciunul cu aranjamente festive!

Zapada artificiala decoreaza in mod inspirat acest ornament cu lumanari. Ai nevoie de trei lumanari de forma cilindrica, crengute de brad, diferite fructe colorate si de mici dimensiuni, precum si zapada "pufoasa"

Zapada artificiala decoreaza in mod inspirat acest ornament cu lumanari. Ai nevoie de trei lumanari de forma cilindrica, crengute de brad, diferite fructe colorate si de mici dimensiuni, precum si zapada "pufoasa". Cu putina grija si atentie, te vei bucura de un aranjament decorativ cu lumanari care aduce padurea in casa ta, chiar de sarbatori!

Materiale necesare

1, 3 sau 5 lumanari cilindrice - alege lumanari de culori si forme variate, preferatele tale, pentru a realiza aceasta simpla decoratiune de sarbatori;
crengute de brad sau de pin, proaspete sau artificiale;
fructe de padure, in orice culoare;
zapada artificiala;
un platou sau o tava, preferabil din material metalic.Urmeaza acesti pasi simpli pentru realizarea acestui aranjament decorativ:

Aranjeaza pe o tava sau pe un platou o varietate de lumanari cilindrice, mai groase sau mai subtiri, mai mari sau mai mici.
Printre lumanari, asaza crengute de brad sau de pin, proaspete sau artificiale.
Asaza cateva crengute cu fructe sau doar fructele in sine peste ramurile de brad.
Stropeste cu zapada artificiala capetele crengilor, pentru a le ascunde, precum si alte elemente care "nu dau bine".


Ponturi speciale

Alege un numar impar de lumanari.


Foloseste mici boluri din sticla, rasturnate cu gura in jos, pe post de treapta intermediara de sustinere pentru lumanarile mai mici.


Acest aranjament decorativ va arata minunat pe o masuta de cafea sau pe cea de la intrarea in casa, de pe hol, precum si pe birou.

Un articol de Alina Bleaja

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod