Lumanari decorative pentru o viata mai frumoasa

Pariez ca nici nu-ti imaginezi cate feluri de lumanari decorative exista. Multi dintre noi alegem sa le folosim de decor, pentru ca miros frumos sau, pur si simplu, ca sursa de lumina.

Pariez ca nici nu-ti imaginezi cate feluri de lumanari decorative exista. Multi dintre noi alegem sa le folosim de decor, pentru ca miros frumos sau, pur si simplu, ca sursa de lumina. Putini sunt cei care stiu ca le pot folosi pentru a rezolva diverse probleme.

Pe primul loc sunt culorile. In functie de momentul in care vrei sa le folosesti, trebuie sa alegi culoarea potrivita. Un alt element important in alegerea lumanarilor este parfumul. Poate avea rolul de a intari semnificatia culorii. Evident, asta daca nu esti sensibila sau alergica.

Spre exemplu, daca vrei sa ai parte de o noapte romantica cu partenerul tau, va trebui sa alegi lumanari rosii sau portocalii. Poti alege si una albastra care, cu siguranta, va incalzi atmosfera, insa nu va avea acelasi efect ca si celelalte.

Acestea sunt culorile pasiunii. Ca si miros, rosul merge foarte bine cu aroma de trandafiri, iasomie, ghimbir, vanilie sau scortisoara.

Rozul este culoarea dragostei. De asemenea, aceasta culoare semnifica feminitate si maternitate. Opteaza pentru arome de trandafir, iasomie, zambila, hibiscus sau lemn de trandafir.

Galbenul da energie. De aceea, este foarte bine ca atunci cand te simti obosita, depasita de problemele cotidiene, sa-ti achizitionezi lumanari de culoare galbena. Cele mai potrivite arome sunt cele de citrice - portocala, lamaie sau grepfrut, dar nu este de neglijat nici menta.

Lumanarile verzi semnifica bani si stabilitate financiara. Daca vrei sa-ti mearga bine in plan financiar, nu-ti ramane decat sa folosesti astfel de lumanari.
De asemenea, iti dau senzatia de siguranta, de caldura. In aceasta categorie intra lumanarile cu aroma de busuioc sau ienupar.

Lumanarile albastre au rolul sa te relaxeze, sa-ti confere un confort emotional. Daca vrei sa te relaxezi, apeleaza la ajutorul acestor lumanari. Lavanda este prin definitie aroma relaxarii si alaturi de ea poti adauga lemn de cedru sau de santal.

Rosul purpuriu este culoarea intuitiei, a rugaciunii si a devotamentului. Daca vrei sa meditezi sau sa folosesti lumanari cand iti spui rugaciunea, purpuriul este cea mai buna alegere. Daca lumanarea mai are si aroma de chiparos, sangele dragonului sau lemn de santal, efectul este si mai bun.

Asa cum se stie, albul semnifica puritate si, de asemenea, acestea sunt lumanari folosite la ocazii speciale, transmitand armonie, incredere, putere si simplitate.

Lumanarile negre sunt folosite, de obicei, pentru a scapa de vechile si proastele obiceiuri, dar si de sentimentele negative.

Ai darui o lumanare?

Pana nu demult, semnificatia lumanarilor era oarecum restransa.
Insa lucrurile au evoluat in toate domeniile. Daca la inceput lumanarile erau simple, albe, fara miros, acum le poti gasi in tot felul de variante pe rafturile magazinelor. Este ziua prietenei tale sau a iubitului si esti in pana de idei? Nimic mai simplu. Ii poti darui o lumanare personalizata!

Una dintre ultimele noutati in domeniu o reprezinta lumanarile sculptate in cele mai variate modele: oameni, casute, flori;
Daca vrei sa-i faci iubitului un cadou, comanda o lumanare parfumata incrustata cu chipul lui;
Daca vrei sa-i spui ca-l iubesti, fa-i cadou o lumanare in forma de inima;
In zilele calduroase de vara, poti darui o lumanare decorata cu elemente marine: nisip, scoici, pietre;
Pentru cei care iubesc primavara, poti darui o lumanare-veioza cu aroma de frezie sau zambila;
Daca prietenii tai nu au putut pleca la mare, aduna putin nisip, pune-l intr-o sticla sau borcan si fixeaza o lumanare in el.

Sigur se vor bucura!

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • secheres maria pe 8 Aug 2012, 00:52
    bani

    am uitat sa va spun sunt nascuta in 17 martie 1968 zodia pesti la ora 5;30 dimineata,sunt bruneta si am ochii caprui inchis.nu stiu cat o sa ma ajute treba asta .

    0
    0

  • secheres maria pe 8 Aug 2012, 00:50
    bani

    buna seara as dori daca se poate sa imi dat un ritual pentru bani cu lumanari verzi. da care trebuie sa cumpar mai inchise sau mai deschise la culoare? si ce anuma trebuie sa fac sa imi mearga si mie un pic mai bine. va rog sa ma invatati ce sa fac mai amanuntit .multumesc!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod