Kludi Kido, stropul de energie din fiecare zi

Într-o lume aflată în continuă schimbare, în care stresul îşi face simţită prezenţa din ce în ce mai mult, iar clipele de relaxare au devenit capricii greu de satisfăcut, gama KLUDI KIDO contribuie cu succes la transformarea băii într-o oază de linişte şi echilibru.
Într-o lume aflată în continuă schimbare, în care stresul îşi face simţită prezenţa din ce în ce mai mult, iar clipele de relaxare au devenit capricii greu de satisfăcut, gama KLUDI KIDO contribuie cu succes la transformarea băii într-o oază de linişte şi echilibru. Acestea au fost conceptele care au stat la baza naşterii gamei KLUDI KIDO, iar testele de zgomot atestă silenţiozitatea produselor sanitare care transformă orice încăpere de baie într-un centru de spa unde vă veţi purifica şi vă veţi regăsi energia.
Bucuria clipelor de îngrijire şi răsfăţ vă vor umple sufletul, dăruindu-vă armonia de care aveţi nevoie.

KLUDI KIDO îmbină perfect calitatea germană cu estetica japoneză, produsele remarcându-se printr-un design deosebit şi prin funcţii ce respectă cele mai actuale trend-uri ale pieţei de profil şi cele mai înalte standarde de calitate. Liniile conice sunt expresia unui stil atipic, iar câmpul lor de acţiune se transformă în energie veritabilă, marca Kludi.

Liniştea, echilibrul şi armonia transpar din toate produsele sanitare din gama KLUDI KIDO, de la bateriile pentru lavoar cu design minimalist, până la cele pentru duş şi cadă cu aspect complex, treceri multiple şi diverse variante de montaj.
Parele de duş sunt un punct de atracţie al acestei game deoarece se remarcă prin forma conică şi fină, asemănătoare unei baghete magice care face ca orice urmă de stres să dispară într-o clipă. Para de duş poate fi achiziţionată din magazinele de specialitate la preţul de 332 Ron, TVA inclus.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod