Invitatii tai... ca la ei acasa!

Intotdeauna ai avut probleme atunci cand a fost vorba de a-ti gazdui, pentru cateva zile, niste rude sau prieteni apropiati, veniti din alt oras sau dintr-o alta tara. Cu siguranta esti o gazda primitoare...

Intotdeauna ai avut probleme atunci cand a fost vorba de a-ti gazdui, pentru cateva zile, niste rude sau prieteni apropiati, veniti din alt oras sau dintr-o alta tara. Cu siguranta esti o gazda primitoare si ospitaliera, insa nu ai nici un cuvant de spus in ceea ce priveste spatiul pe care il pui la dispozitie.

Pana la urma, nu ai decat doua sau trei camere si, daca esti norocoasa, doua bai... Insa nu ai nevoie de o vila pentru ca invitatii tai sa se simta in locuinta ta ca la ei acasa. Avem pentru tine cateva sfaturi, care te vor ajuta sa le faci rudelor sau prietenilor tai o sedere cat mai placuta...

Un somn linistit si odihnitor...

Vei castiga inimile tuturor cu un pat confortabil, spatios si... moale! Garantam acest lucru - este un ingredient necesar si un element in functie de care managerii hotelurilor de lux isi organizeaza camerele.

Un somn odihnitor face minuni!

Stiu ca nu ai un buget alocat special pentru aceste lucruri, dar este preferabil sa le oferi oaspetilor tai patul in care tu insati ti-ai dori sa dormi - fiind alegerea ta, inseamna ca este cel mai bun, nu?... O canapea extensibila ingusta sau un pat pliant inghesuit in una dintre incaperi pur si simplu nu sunt de ajuns!

Investeste bani in mobilier de dormitor de calitate, iar invitatii tai iti vor multumi pentru aceasta decizie a doua zi dimineata! Sa nu uiti de perne! O perna pufoasa, moale si care te trimite direct in lumea viselor este tot ce poate fi mai bun si va completa imaginea unui somn perfect!

Asternuturile curate, un element vital!

Asternuturile curate, proaspete, parfumate, calcate si armonios asortate reprezinta un element vital pentru o sedere placuta si confortabila a oaspetilor tai.

Este un detaliu care le va arata ca sunt primiti cu bratele deschise in caminul tau si nu iti va fi dificil sa le oferi acest lucru...

Nu este nevoie sa faci cheltuieli suplimentare extravagante pentru a "imbraca" patul in cele mai fine si moderne asternuturi din matase... Cu siguranta vei gasi materiale de calitate la preturi accesibile, seturi la care se adauga si prosoape de baie asortate. Poti cumpara astfel de produse la preturi acceptabile, dupa o cautare mai mult sau mai putin "disperata" prin magazinele de specialitate.

O patura pufoasa sau o pilota calduroasa vor fi suficiente pentru noptile friguroase pe care le traim chiar in aceasta perioada. Asigura-te ca ai la indemana o patura sau doua in plus, in cazul in care oaspetii tai au nevoie de mai multa caldura.

Ofera-le un loc pentru relaxare

Probabil ca nu vei avea timp sa ii distrezi, sa ii plimbi sau sa le tii companie 24 de ore din 24...
Probabil ca nici macar ei nu isi vor dori acest lucru. Ca atare, este de preferat sa le pui la dispozitie un spatiu in care sa se poata relaxa in intimitate.

Un scaun, un fotoliu confortabile sau o sofa reprezinta solutiile perfecte in acest sens. Astfel, invitatii tai vor avea propriul colt intim in care sa se relaxeze, departe de forfota obisnuita a casei.

Renunta la obiectele inutile

Daca, de regula, folosesti una dintre camerele apartamentului tau pentru depozitarea lucrurilor si a obiectelor inutile sau a caror utilizare este necesara doar ocazional, atunci vei avea mult de furca atunci cand invitatii tai vor ajunge la tine acasa... Ceea ce pentru tine inseamna "elemente de decor", pentru oaspeti nu reprezinta decat lucruri care le stau in cale...

Pune-le la dispozitie invitatilor o masa goala, un dulap si sertare fara haine sau alte obiecte, sau macar o debara in care sa isi poata aranja lucrurile personale.

Astfel se vor simti mult mai confortabil si nu se vor ingrijora ca te incurca cu prezenta lor.

O veioza de birou, un detaliu important...

Asigura-te ca exista suficienta lumina in camera in care ii vei gazdui pe invitatii tai. Foarte multi oameni prefera sa citeasca inainte de culcare, astfel incat este preferabil ca la capatul patului, pe noptiera, sa asezi o veioza de birou, pentru citit, care poate fi aprinsa si stinsa fara a te da jos din pat.

O lumina de veghe in apropierea usii de la intrarea in apartament, precum si una langa usa camerei de baie vor fi cu siguranta apreciate de prietenii sau rudele nefamiliarizate cu locuinta ta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod