Întreținerea pantofilor în funcție de vremea de afară

Pantofii sunt accesorii supreme care îți pot pune în valoare personalitatea și atitudinea și te pot ajuta să te simți mai frumoasă, de aceea este foarte important să ai mare grijă de ei. Graba, neatenția, lipsa de timp și poate chiar și neglijența pot face ca pantofii tăi să-și piardă din farmec după doar câteva purtări. Mai mult, lookul lor se poate strica serios și din cauza vremii de afară, așa că ne-am gândit să-ți dezvăluim câteva ponturi care, odată puse în practică, te vor ajuta să ai o încălțăminte bine întreținută indiferent de sezon.

Protejarea pantofilor pe vreme ploioasă

Vremea ploioasă este unul dintre dușmanii pantofilor tăi, deoarece apa care pătrunde în material nu este cea mai curată, astfel că pot apărea pete pe ei.

În plus, pielea întoarsă se tocește și se murdărește mai repede. Pentru a întreține pantofii în mod corect pe vreme ploioasă, este esențial să îi protejezi o cremă sau un spray adaptat tipului de piele. Un astfel de produs poate fi cumpărat din orice magazin de încălțăminte și costă doar câțiva zeci de lei.

Curățarea pantofilor după ce i-ai purtat prin ploaie este un alt mod în care îi poți întreține și le poți prelungi viața.

Întreținerea pantofilor pe caniculă

Ai putea crede că vara pantofii tăi nu au de suferi din cauza vremii de afară, dar te înșeli.
Soarele torid și aerul foarte uscat pot duce la decolorarea materialului din care sunt realizați pantofii. În plus, praful se așază mult mai repede pe ei, astfel că murdărirea materialului textil este inevitabilă.

Pentru pantofii de vară există produse speciale, care mențin culoarea originală pentru mai mult timp. De asemenea, este foarte important să îndepărtezi praful după fiecare purtare, iar dacă observi că materialul s-a murdarit, să-l cureți cu apă și detergent.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod