Inka, băutura 100% naturală din cereale şi cicoare

În momentele în care ai nevoie de relaxare, de o clipă de regăz, o băutură delicioasă, caldă şi aromată, Inka este cu siguranţă ceea ce îţi doreşti. Dar cafeaua, ceaiul negru şi verde sau ciocolata caldă îţi pot da o stare de agitaţie din cauza conţinutului de cofeină.
În momentele în care ai nevoie de relaxare, de o clipă de regăz, o băutură delicioasă, caldă şi aromată, Inka este cu siguranţă ceea ce îţi doreşti. Dar cafeaua, ceaiul negru şi verde sau ciocolata caldă îţi pot da o stare de agitaţie din cauza conţinutului de cofeină.

O alternativă sănătoasă este Inka, băutura pe bază de cereale (secară, orz) şi cicoare, cu un gust bogat şi aroma delicată. Inka este o băutură instant, obţinută numai din ingrediente 100% naturale.

După prăjirea ingredientelor şi extragerea celei mai bune şi savuroase esenţe lichide, se obţine, prin uscare, o pulbere solubilă de culoarea chihlimbarului, uşor şi rapid de preparat.

Nu conţine nicio subtanţă artificială şi este un pas important către un stil de viaţă sănătos.

În numai câteva clipe îţi poţi prepara o cană delicioasă de Inka, putând să o savurezi acasă, alături de cei dragi, sau la birou, când ai nevoie de o scurtă pauză.

Băutura pe bază de cereale Inka poate fi consumată fără restricţii chiar şi de copii, bătrâni, femei însărcinate şi persoane cu probleme de sănătate.
Nu determină creşterea presiunii sanguine sau apariţia insomniei aşa cum se întâmplă în cazul consumului băuturilor ce conţin cofeină.

Inka poate fi consumată în orice moment al zilei, oferind relaxarea şi starea de bine de care ai nevoie. Oferă-le celor dragi o băutură delicioasă, sănătoasă, obţinută numai din cereale atent selecţionate şi cicoare, o plantă recunoscută pentru beneficiile sale asupra sănătăţii. Cicoarea este bogată în vitaminele A, B, C, E şi K, având un conţinut ridicat de săruri minerale (potasiu, fosfor, calciu, zinc şi magneziu).

Băutura pe bază de cereale Inka are un aport scăzut de calorii, prin urmare nu îţi pune silueta în pericol.
Este o băutură perfectă pentru întreaga familie, putând fi consumată în orice moment al zilei. Nu produce dependenţă.

Poţi prepara o cană de Inka numai cu apă fierbinte, ca să te bucuri de gustul său delicat şi savuros, dar poţi adauga lapte, zahăr sau frişcă, în funcţie de preferinţe.

Alege să te bucuri de momente de linişte, comfort şi plăcere alături de cei dragi, savurând împreună Inka, băutura delicioasă, naturală, obţinută din cereale şi cicoare.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • valentina pe 29 Aug 2016, 19:41
    Solventul de extractie a esentei lichide

    "După prăjirea ingredientelor şi extragerea celei mai bune şi savuroase esenţe lichide, se obţine, prin uscare, o pulbere solubilă de culoarea chihlimbarului, uşor şi rapid de preparat:. As dori sa stiu cu ce solvent se face extractia " esentei lichide" din care prin uscare se obtine pulberea solubila.Va multumesc!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod