Imparti baia cu persoana iubita? 6 sfaturi pentru ordine si disciplina

In sfarsit, relatia voastra a avansat. V-ati mutat impreuna, sunteti fericiti si impartiti totul. Viata este frumoasa, o adevarata aventura, o experienta plina de recompense si bucurii.

In sfarsit, relatia voastra a avansat. V-ati mutat impreuna, sunteti fericiti si impartiti totul. Viata este frumoasa, o adevarata aventura, o experienta plina de recompense si bucurii.

Asta pana cand vine vorba despre impartitul camerei de baie si de cronometrarea timpului pe care fiecare il petrece la dus, inainte de plecarea la serviciu... Viata in doi deja incepe sa devina si un lung sir de compromisuri.

Nu este foarte placut sa stai inghesuita intr-o camera de baie mica, incercand sa iti gasesti obiectele de igiena personala in dezordinea pe care o face partenerul tau de viata.

Insa, cu putina comunicare si cu ajutorul catorva sfaturi intelepte, puteti crea o baie mai frumoasa si mai spatioasa. In plus, iti poti pastra preferintele personale, in timp ce te bucuri de armonia locuitului impreuna.

1. Dubleaza-ti spatiul

Stii deja foarte bine ca fiecare persoana, mai ales intr-o relatie, are nevoie, din cand in cand, de spatiu - uneori, la propriu. Nu este foarte usor pentru doua persoane sa imparta o baie si asa de dimensiuni reduse, in special daca pleaca la serviciu la aceeasi ora...

Dusul de dimineata poate deveni un adevarat camp de bataie, fiecare dintre voi negociind cine intra primul la baie si cat timp are "liber de la stapanire" sa stea...

Iata insa cum poti maximiza spatiul - doua chiuvete una langa alta se pot dovedi de mare exceptie si vor economisi timpul amandurora in diminetile agitate si... grabite. In plus, ofera spatiu suficient atat pentru tine, cat si pentru sotul sau iubitul tau.

2. Dezordine? O amintire urata!

Sapunurile, lotiunile, periutele de dinti ocupa un spatiu considerabil in dulapurile de baie sau pe etajere, ducand la o dezordine neplacuta la vedere si inutila. Spatiul pare mic, aglomerat si incarcat. Incearca sa elimini "dublurile" - mai mult ca sigur, ai o sumedenie de produse adunate in baie, "pentru zile negre", dar pe care nu le folosesti sau de care nu ai nevoie.

O alta idee ar fi sa renunti la multe dintre produse, alegand unele destinate ambelor sexe - si aici putem discuta despre sapunuri sau geluri de dus. Cremele si lotiunile sunt ceva mai pretentioase si exista produse destinate special femeilor si barbatilor, in functie de tipurile de piele.

Pentru a-ti pastra dulapurile din baie cat mai ordonate, foloseste-te mai ales de rafturile din interior, care sunt ferite de priviri indiscrete, dar la care poti avea acces cu usurinta. Cosurile din impletitura de rachita, pentru rufe, sau cutiile din plastic opac, reprezinta o solutie optima pentru ascunderea din raza vizuala a obiectelor de toaleta, iar baia ta va arata ordonata.

3. Decorarea baii, nodul gordian?...

In ceea ce priveste decorarea incaperii de baie, evita sa mergi pe extreme, mai ales daca este vorba de preferinte strict feminine sau masculine. Nu vei rezolva nimic daca vei avea o baie roz, cu nenumarate detalii feminine... Dimpotriva, vei declansa un conflict cu partenerul tau, care simte ca un spatiu comun este considerat ca apartinandu-ti doar tie...

Astfel, fii dispusa sa discuti ideile pe care le ai si accepta puncte de vedere comune. Alege o paleta coloristica neutra, care iti va lasa loc suficient de "manevra" pentru accesorii. Adauga diferite accente de culoare, cum ar fi un ghiveci cu ferigi sau un set de prosoape de culoare visinie - sunt detalii care sa va reprezinte pe amandoi si ofera si mai multa "viata" incaperii.

4. Creeaza un sanctuar pentru doi

Incearca sa acorzi camerei tale de baie o importanta mai mare decat simpla functionalitate - poti crea in propria incapere un spatiu de recreere pentru cuplu. Pregateste baia pentru o seara romantica, adaugand pe cada de baie lumanari parfumate sau geluri de dus aromoterapia. O cada de baie adanca si spatioasa este perfecta pentru o baie in doi, cu multa spuma, destinata relaxarii...

5. Intimitatea - necesara!

Sunteti nedespartiti, va place la nebunie sa va petreceti timpul impreuna, dar anumite lucruri tot necesita intimitate. Pentru a pastra misterul, izoleaza zona toaletei cu un paravan sau o usa. Acest lucru te face sa simti ca ai extins spatiul, fara sa adaugi, in fapt, nici un centimetru patrat in plus. Mai mult decat atat, in caz de nevoie, va puteti afla amandoi in baie in acelasi timp, fara sa va deranjati unul pe celalalt.

6. Stabileste lucrurile!

Bineinteles ca in viata exista probleme mai importante decat capacul de la toaleta pe care sotul sau iubitul tau il lasa mereu ridicat, dar de ce sa te certi mereu din aceasta cauza? Incearca sa stabilesti lucrurile de la bun inceput si, in cazul in care nu se "conformeaza", apeleaza la alte "trucuri": exista vase de toaleta "inteligente", care nu iti "dau voie" sa tragi apa decat daca este capacul asezat. Astfel, rezolvi problema pentru totdeauna si amandoi stiti ce aveti de facut de fiecare data cand utilizati toaleta...

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • florin pe 11 Mar 2009, 15:04
    despre o baie cu partenera

    salut...poate pot primi si eu un rasp...prietena mea e speriata si ar vrea sa stie daca se poate intampla sa ramana insarcinata daca facem o baie amn2 in cada si eu as putea sa ejacolez sperma in cada se poate intampla vre'un rau iei??multumesc astept si eu un raspun ..o zii buna!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod