George Clooney şi Amal Alamuddin şi-au cumpărat o vilă veche de 400 de ani


Proaspăt căsătoriţi, George Clooney şi soţia sa, avocata Amal Alamuddin, au decis deja unde vor locui. Este vorba de o vilă situată pe o insulă privată de pe Tamisa, din satul englezesc

Proaspăt căsătoriţi, George Clooney şi soţia sa, avocata Amal Alamuddin, au decis deja unde vor locui. Este vorba de o vilă situată pe o insulă privată de pe Tamisa, din satul englezesc Sonning-on-Thames. 86428_HOT120008_IMG_02_0000_max_656x437

"Moşia" celor doi datează din secolul XVII şi se pare că a costat aproximativ 12 milioane de dolari, potrivit curbed.com. Are 10 dormitoare şi o cameră circulară construită numai din cărămidă, destinată exclusiv exerciţiilor yoga şi relaxării.

Proprietatea este supravegheată cu nu mai puţin de 14 camere de luat vederi, iar amplasarea vilei pe insula de pe Tamisa o transformă într-o adevărată cetate, ascunsă de ochii curioşilor.

George Clooney şi Amal Alamuddin, care s-au logodit în luna aprilie, după o relaţie de şase luni, s-au căsătorit pe 27 septembrie 2014 la Veneţia, în faţa unui număr de 100 de invitaţi, printre care s-au aflat mai multe celebrităţi din industria de divertisment, precum actorul Matt Damon şi Bono, solistul trupei U2.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod