Frumusetea calda si armonioasa din Provence a inspirat, pentru o femeie ca tine, Lenor Perfumelle Subtile

Provence este una dintre cele mai frumoase regiuni ale Frantei.
Provence este una dintre cele mai frumoase regiuni ale Frantei. Aici, ca femeie deplina, traiesti frumusetea matura, plina de armonie, de vara, de miresme puternice, de dealuri, de pomi, de case cu flori multe, de vie. O frumusete care trebuie inteleasa, patrunsa, simtita. Esti ca o pictura a unor Renoir, Cezane sau Van Gogh. Pentru ca, in esenta, este misterioasa si profunda. Adica subtila.

Peste 5000 de femei si-au facut testul! Intra pe www.lenor.ro si vezi si tu ce fel de Parfumelle esti: Magnifique, Seduisante sau Subtile?

Lenor Parfumelle Subtile a fost inspirat de eleganta si frumusetea acestui loc minunat. De aroma chiparosilor care umbresc soselele, de tufele inflorite de leandru, de campiile acoperite cu lavanda ori floarea soarelui.
De trandafiri, de iasomie si esente lemnoase.

In Provence simti mirosul cimbrului salbatic, te bucuri de privelistea casutelor superbe cu acoperisuri rosii. Aici te lasi invaluita de multa liniste, ca sa poti sa auzi cantecul greierilor. Deasupra ta, cerul are culoarea azurului, are adancimea unui vant vestit, care vine din Valea Rinului. Timpul a stat in loc, parca mai mult decat in alte zone din Franta. Admiri aceleasi peisaje care i-au inspirat pe pictorii post-impresionisti. Te lasi invaluita de placerea Lenor Perfumelle Subtile.

Esti ca o zi placuta de vacanta. Te bucuri de prospetimea diminetii, care incepe cu un mic dejun servit intr-una din incantatoarele cafenele si cu o plimbare pe stradutele pietruite.
Admiri bautura traditionala “pastis”, din anason, si jocul de bile, direct pe pamant, denumit “petanque”.

Provence inseamna cel mai bun ulei de masline, cea mai buna carne de iepure, cele mai ieftine case de vacanta, cu piscina si podgorie. Inseamna toate placerile vietii, toate lucrurile durabile. Esti toata frumusetea subtila din Franta, adunata in caldura unei feminitati puternice.

Orice casa din Provence este înconjurata de o gradina mare si bogata cu flori în culori tari: rosu, portocaliu, lila, galben. Combinatii spectaculoase de culori si forme, pietre decorative, copaci cu siluete gratioase. Un peisaj romantic si imbietor ca si parfumul suav din Lenor Parfumelle Subtile.

Tu esti ca Provence: o liniste, un soare, un vin bun, o apa lina, o forma subtila.
Te lasi invaluita, cuprinsa, admirata si rasfatata de tot ce te inconjoara si de tot ce este bun si subtil. Te admiri si te bucuri de tine, de feminitatea ta.

Împreuna cu parfumieri versati francezi si o celebra casa de parfumuri am creat aromele fine din Lenor Parfumelle Subtile.

In toata culoarea rasaritului, pe dalele calde scaldate de soarele rosu al amiezii din oraselele in care florile iti zambesc  dulce si vesel, esti tu. In apusul romantic si cald din care se  mai aude numai muzica vantului care a mangaiat viile si oftatul artistului care a reusit sa prinda un colt de cer si acum priveste cu nesat intregul, esti tu. Femeia Lenor Parfumelle Subtile.

Iti abandonezi grijile cotidiene, pasind calm, cu un suras in privirea care a absorbit tot frumosul din jur.
Este o zi doar a ta, doar pentru tine, special pentru tine, Respiri in ritmuri provensale, lasand in urma, peste tot pe unde treci o aroma de care vei stii intotdeauna sa te bucuri: Lenor Parfumelle Subtile.     

Peste 5000 de femei si-au facut testul! Intra pe www.lenor.ro si vezi si tu ce fel de Parfumelle esti: Magnifique, Seduisante sau Subtile?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod