Florile artificiale nu mai sunt artificiale

Multe persoane sunt străbătute de un fior de groază când aud de flori artificiale. Şi asta pentru că se gândesc la florile urâte, false, kitchoase. Evident că naturalul este alegerea

Multe persoane sunt străbătute de un fior de groază când aud de flori artificiale. Şi asta pentru că se gândesc la florile urâte, false, kitchoase.

Evident că naturalul este alegerea ideală. Dar florile artificiale realizate în prezent, de foarte bună calitate, pot să rivalizeze fără probleme cu cele naturale. Când ai nevoie de aranjamente senzaţional de frumoase, nu ar trebui să priveşti această variantă cu suspiciune.

Pentru că sunt realizate cu tehnologii inovatoare, cu atenţe maximă la detalii, din materiale care le imită foarte bine atât ca aspect, cât şi ca textură pe cele naturale, poţi să incluzi în proiectele tale de decor şi florile artificiale, fără niciun pic de teamă.

Singura condiţie este să le alegi pe cele de foarte bună calitate, care sunt realizate din silicon sau materiale textile foarte fine.

Preţurile sunt destul de ridicate, dar merită să priveşti zi de zi un buchet senzaţional, parcă proaspăt cules din grădină.

Preţul unui singur fir porneşte de la aproximativ 6 euro şi poate ajunge până la 40 de euro sau mai mult, în funcţie de materialul folosit, dar şi de tipul de floare ales. De exemplu, un buchet de trandafiri te-ar putea costa aproximativ 150 de euro.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod