Fii cooler vara asta cu mixul răcoritor de la URSUS!

Ai observat cum fiecare vară te provoacă să-ţi pui mintea la contribuţie pentru a descoperi metode inedite de răcorire?  Ei bine, chiar dacă te-ai gândit deja la un sistem de ventilaţie şmecher cu evantaiul bunicii sau cu pistolul cu apă de jucărie, poţi fi mai cooler de atât! Atunci când hainele se lipesc de tine, iar strălucirea soarelui îţi împăienjeneşte privirea, ai nevoie de ceva cu adevărat revigorant.

Soluţia e URSUS Cooler, mixul răcoritor de bere şi limonadă, de savurat cu gaşca, pentru distracţie îndelungată la orice oră din zi!  Iar pentru că vara se anunţă bogată în evenimente, cu URSUS Cooler profiţi de toate, fie că alegi marea, muntele care freamătă de viaţă sau oraşul toropit de căldură.

Mixul de bere rece şi limonadă proaspătă te va ajuta să treci mai uşor de temperaturile ridicate, iar întâlnirile cu prietenii vor avea parte de cea mai cooler atmosferă.
Aşa că, pregăteşte-te! Regele Verii dă startul revigorării intense, pentru ca tu să profiţi la maxim de cea mai frumoasă perioadă a anului!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Robert pe 8 Iul 2013, 18:00
    despre bere

    Ursus Cooler e una din cele mai bune beri pe care le-am baut vreodata.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod