Feng Shui: 5 trucuri ca să te înţelegi mai bine cu partenerul de viaţă

Urăşti certurile cu iubitul, dar ai senzaţia că pur şi simplu nu le puteţi evita? Energiile negative din casa voastră ar putea să vă afecteze mai mult decât realizaţi. Practica Feng Shui, veche de mii de ani, ajută la purificarea spaţiului în care locuiţi şi la eliminarea tensiunilor care vă afectează viaţa de cuplu.
Urăşti certurile cu iubitul, dar ai senzaţia că pur şi simplu nu le puteţi evita? Energiile negative din casa voastră ar putea să vă afecteze mai mult decât realizaţi.

Practica Feng Shui, veche de mii de ani, ajută la purificarea spaţiului în care locuiţi şi la eliminarea tensiunilor care vă afectează viaţa de cuplu.


Descoperă câteva trucuri din tradiţia Feng Shui care te ajută să te înţelegi mai bine cu iubitul tău şi să trăiţi în armonie deplină:

Eliberează spaţiul


Foarte multe certuri sunt declanşate de chestiuni banale, de la cheile pe care nu le găseşti sua de la faptul că ai senzaţia că el nu găseşte niciodată nimic. O casă dezordonată accentuează aceste mici probleme care pot duce la conflicte enervante. Iar pe lângă asta, vă dă inconştient chiar, o senzaţie de aglomerare, de haos şi dezechilibru.

Eliberează-ţi casa de lucrurile inutile, pune totul în ordine şi ai grijă să rămână aşa. Stabiliţi împreună locul pentru cele mai importante obiecte, atfel încât fiecare să ştie unde să găsească ceea ce îi trebuie.
Ordinea şi echilibrul sunt esenţiale pentru ca energiile pozitive să circule prin locuinţa voastră.


Renunţă la trecut


Nu păstra în casă obiecte care îţi amintesc de relaţiile eşuate. Pune pozele cu tine şi fostele iubiri la păstrat în altă locuinţă, a părinţilor sau prietenilor, dacă chiar nu te poţi despărţi de ele pentru totdeauna.

Energiile negative eliberate de acestea pot tensiona relaţia actuală şi ar putea chiar să-i influenţeze cursul.


Fără exerciţii în dormitor


Nu aşeza niciodată aparate de fitness, greutăţi şi articole pentru sport în dormitor.

Acestea imprimă un efort relaţiei voastre şi cu siguranţă nu vrei să vă înţelegi ca şi cum aţi ridica greutăţi sau muncind din greu, aşa cum se întâmplă când faci exerciţii.
De asemenea, fă-ţi exerciţiile în altă cameră, niciodată în dormitor.

Evantaiul


Evantaiul vă apără relaţia de energiile negative ale oamenilor care vă invidiază dragostea sau care nu sunt de acord cu relaţia voastră.

Aşază un avantai desfăcut în dormitor, deasupra uşii, pentru a ţine gândurile rele la distanţă.


Raţele mandarine


Raţele mandarine sunt simbolul iubirii şi uniunii. Pune o pereche de raţe mandarine în dormitorul vostru.

Ai grijă ca raţele să fie tot timpul alăturate, niciodată una singură sau aşezate în zone diferite ale camerei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod