Fantanile de apartament

Citind informatiile care urmeaza, cei/cele care au beneficiat de o consultatie Fengshui traditional din partea mea vor spune ca nu era nevoie de acest articol, pentru ca au...
Citind informatiile care urmeaza, cei/cele care au beneficiat de o consultatie Fengshui traditional din partea mea vor spune ca nu era nevoie de acest articol, pentru ca au aflat deja de importanta acestui obiect decorativ care in Fengshui are o functie importanta.

Am observat, totusi, ca in ciuda sfaturilor mele si a asigurarilor din partea clientilor/clientelor ca isi vor cumpara cel putin o fantana, acest lucru nu s-a materializat decat in putine cazuri.

Unul dintre motive este ca la noi nu este inca dezvoltat comertul cu obiecte folosite in Fengshui. In general, cine cauta fantani de apartament, va gasi cateva modele standard, marea lor majoritate provenind din China si fiind facute din plastic.
Sunt sigura ca simtul estetic al celor care doresc sa achizitioneze o fantana nu este deloc satisfacut de calitatea marfii oferite pe piata romaneasca.

Un alt motiv ar putea fi neintelegerea deplina a functiilor unui astfel de "intensificator al puterii". Va pot spune din experienta proprie, precum si din cea a prietenilor din strainatate cu care corespondez pe teme care tin de domeniul in care lucrez, ca o fantana de apartament este absolut indispensabila pentru persoanele care doresc sa atraga cat mai multa energie pozitiva in casa sau la birou.

Odata ce aveti o harta energetica a apartamentului, pe care este localizata energia principala a perioadei curente de timp (care este de 20 de ani in Scoala Stelelor Zburatoare), veti sti foarte clar unde este bine sa plasati fantana.
Aceasta va atrage in casa, prin fluxul de apa, o mare parte a energiei pozitive care, pe de-o parte, aduce succes financiar, iar pe de alta parte ajuta la remedierea combinatiilor de energii mai putin pozitive.

Bineinteles ca puteti folosi in locul fantanii si un acvariu cu pesti, pentru ca ceea ce ne intereseaza pe noi este de fapt apa in miscare - apa in forma Yang - care atrage si circula energia prin casa. In general, in cadrul expertizelor pe care le intocmesc, recomand alternativ fantani si acvarii. Prefer fantanile pentru ca sunt mult mai usor de intretinut si pentru ca aveti posibilitatea de a alege modul in care circula apa: mai lin sau mai puternic, susurand mai mult sau mai putin intens, in functie de preferintele fiecaruia/fiecareia.


Inainte de a va hotari cum va arata fantana ideala pentru casa dumneavoastra, cautati imagini cu fantani pe Internet, folosind un motor de cautare (cum ar fi Google) si cuvintele cheie "Fengshui fountains" sau "indoor fountains". Veti fi uimiti/e de diversitatea si frumusetea acestor "intensificatori ai puterii" si va veti putea alege modelul care vi se potriveste.

Daca aveti posibilitatea sa le comandati direct prin Internet, aveti grija sa adaugati la pretul fantanii si pretul transportului, care este de obicei foarte ridicat. Pentru o solutie mult mai buna, va sfatuiesc sa luati legatura cu doi artisti plastici cu care colaborez: Georgiana si Dumitru Cozma.
Ei va pot crea fantana la care visati, urmand indicatiile dumneavoastra.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod