Exercitiu practic

Avand cele spuse pana acum in minte, incercati sa deveniti mai receptive la calitatile energiilor care se manifesta in vietile voastre. Incepeti sa va dezvoltati o "gandire Fengshui", sa...
Avand cele spuse pana acum in minte, incercati sa deveniti mai receptive la calitatile energiilor care se manifesta in vietile voastre.

Incepeti sa va dezvoltati o "gandire Fengshui", sa priviti totul cu ochiul unei practicante a acestei discipline. Ganditi-va ca in oras cladirile sunt "munti" metaforici, iar strazile sunt niste "rauri" in miscare. Priviti cum energia curge prin aceste "vene de qi" ale orasului, cum este oprita de cladiri care actioneaza ca adevarate bariere pentru energie.


Incercati sa stabiliti cum curge energia in jurul locuintei voastre, cautand curenti de qi care curg direct si vijelios spre casa, aducand astfel prea multa energie yang (masculina) si potentialul unor accidente. Priviti si energia sub aspectul ei pozitiv: daca aveti in fata casei un spatiu larg, imaginati-va ca acesta este un lac, o acumulare de apa (shui) care pastreaza energia pozitiva langa locuinta voastra, aducandu-va sanatate si succes.

Intr-un prim stadiu este bine sa va dezvoltati intuitia si simturile, percepand energia cu toate organele de simt si facand mici schimbari in viata voastra in conformitate cu informatiile primite de la acestea.


Studiati si alte carti de Fengshui si insusiti-va principiile de baza pe care le puteti aplica in viata de zi cu zi, in casa si la serviciu. Studiul Fengshui este completat foarte bine si de studierea alchimiei interne taoiste (cu care Fengshui are multe in comun) si care va va dezvolta capacitatile de percepere a energiei intr-un mod mai direct.

Articol
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod