Electrolux te provoaca sa afli unde se afla aspiratorul tau pe scara evolutiei


Facebook Twitter Comenteaza
Electrolux te provoaca sa afli unde se afla aspiratorul tau pe scara evolutiei

Electrolux a pornit in cautarea celui mai vechi aspirator din Romania, rasplatind posesorul cu unul nou, de ultima generatie, care imbina inovatia si performanta de top din acest domeniu - UltraOne.

Competitia “Unde se afla aspiratorul tau pe scara evolutiei?” se desfasoara in perioada 16-31 octombrie si face parte dintr-o campanie mai ampla a companiei suedeze, care sarbatoreste anul acesta 100 de ani de la lansarea primului aspirator – Lux1.

De la aspiratorul de 14 kg, masiv si dificil de utilizat si pana la cel stick, cu acumulatori si design ultramodern nu este decat un secol.

Un secol in care Electrolux a inovat si a revolutionat industria aparatelor de curatare, prin produsele pe care le-a creat. Pentru a marca acest moment, compania lanseaza o competitie nationala, prin care isi propune sa identifice cel mai vechi aspirator din Romania.

Tot ceea ce consumatorii trebuie sa faca pentru a se inscrie in concursul “Unde se afla aspiratorul tau pe scara evolutiei?” este sa trimita un mail, pana la data de 31 octombrie, la adresa mariuca.tocae@electrolux.ro, cu o fotografie a aspiratorului lor si cu anul de fabricatie.
Electrolux va incerca sa reconstituie astfel o adevarata scara a evolutiei, premiind cel mai vechi aspirator din Romania cu unul de ultima generatie, cu un design modern si functii inteligente, silentios si usor manevrabil – UltraOne. Pe langa premiul cel mare, in competitie vor fi acordate si alte premii, prin tragere la sorti: cinci aspiratoare Ergorapido – fara fir, care asigura o curatare usora si rapida.

Sub umbrela campaniei de comunicare “100 de ani de aspiratoare”, Electrolux va organiza si un eveniment dedicat bloggerilor generalisti, prin intermediul caruia acestia vor afla mai multe despre ceea ce inseamna evolutia tehnologica in domeniul curateniei.

Mai multe detalii despre concurs, premii si regulament pot fi gasite pe site-ul www.electrolux.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod