Dovlecei umpluţi cu morcov şi usturoi la cuptor


Vrei o cină rapidă şi sănătoasă? O reţetă simplă îţi poate salva timpul, dar şi organismul.

Vrei o cină rapidă şi sănătoasă? O reţetă simplă îţi poate salva timpul, dar şi organismul.

Dovlecei umpluţi cu morcov şi usturoi la cuptor:

- 3 dovlecei cruzi

- 3,4 morcovi

- 5 căpăţâni de usturoi

Spală bine bine legumele, taie dovlecelul în două pe lungime şi curăţă-i miezul. În copăiţele formate aruncă morcovii tăiaţi în ce formă vrei şi usturoi după gustul fiecăruia. Bagă-le la cuptor şi ţine-le până ce legumele devin moi şi suculente.

Poftă bună!

 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod