Dovlecei dietetici cu usturoi


Îţi plac la nebunie dovleceii pane, dar îţi este teamă că sunt plini de ulei şi calorii? Te poţi bucura de gustul delicios al dovleceilor prăjiţi fără niciun pic de grăsime! Iată cum să îi prepari:
Îţi plac la nebunie dovleceii pane, dar îţi este teamă că sunt plini de ulei şi calorii? Te poţi bucura de gustul delicios al dovleceilor prăjiţi fără niciun pic de grăsime! Iată cum să îi prepari:

Ingrediente:

2 dovlecei potriviţi ca mărime
3 căţei de usturoi
sare şi condimente după gust

Preparare:

Taie dovleceii, cu tot cu coajă, în felii potrivite ca grosime.
Sărează-i şi condimentează-i după gust.
Încinge o tigaie de teflon şi aşază feliile de dovlecel, apoi pune un capac.
Lasă câteva minute şi întoarce dovleceii pe partea cealaltă.
Trebuie lăsaţi pe foc până când se rumenesc destul de bine.
Curăţă şi pisează usturoiul şi apoi presară-l peste dovlecei.
Lasă câteva minute până când dovleceii se pătrund de usturoi.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod