Dovada că ai curățat cartofii greșit până acum

Cartofii sunt un aliment ieftin, hrănitor și versatil. Dar, până când o companie nu inventează un instrument inovator care să facă aceste alimente să se curețe singure sau poate o specie de cartofi fără coajă, orice consumator de cartofi trebuie să se lupte cu coaja cartofilor.

Curățarea cartofilor nu este atât de dificilă, dar în momentul în care trebuie să faci un preparat pentru întreaga familie, mai ales în perioada sărbătorilor, munca depusă îți ocupă destul de mult timp. Timp pe care deja nu îl ai. Iată dovada că ai curățat cartofii greșit până în prezent și modalitatea care îți va simplifica viața de acum înainte!

Probabil că ai curățat cartofii greșit până acum. Iată cum poți schimba acest lucru!

După cum spuneam mai sus, îți poți face viața mai ușoară schimbând tehnica ta de curățat cartofii.

Există o modalitate pe care probabil că îți vei dori să o ții minte și să o pui în aplicare cu prima ocazie. Vei avea nevoie doar de un cuțit și de un vas cu apă pentru această tehnică. Și de o idee de rețetă cu cartofi.

Procesul este unul simplu. Ia fiecare cartof și trasează cu cuțitul un cerc în jurul său, pe coajă, în jurul secțiunii mediene. Odată ce ai făcut acest lucru pentru fiecare cartof, pune legumele într-o oală cu apă clocotită și așteaptă timp de aproximativ 5 - 10 minute.
Ulterior, scoate cartofii din apă și pur și simplu trage jumătățile de coajă de pe ei.

Această tehnică te va ajuta să economisești timp, vei reuși să nu secționezi deloc din miezul cartofului și, de asemenea, te va ajuta să dai un gust mai bun preparatelor pe care le faci, deoarece o mare parte din aroma cartofilor se regăsește în coajă. Te-am convins să cureți și tu cartofii altfel?

 

iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod