Dormitorul tau, cuib al dragostei

Un dormitor romatic este pe placul oricui. Nu crezi ca al tau este destul de romatic? Incearca 10 trucuri care il vor transforma intr-una devarat cuib al dragostei. Crezi ca este romatic?
Un dormitor romatic este pe placul oricui. Nu crezi ca al tau este destul de romatic? Incearca 10 trucuri care il vor transforma intr-un adevarat cuib al dragostei. Crezi ca este romatic? Atunci poate mai adaugi ceva... Oricum ar fi, bucura-te de rezultat!

1. Cheia este comoditatea
Patul este centrul sau punctul forte al fiecarui dormitor. Iar in orice dormitor care se vrea romantic patul trebuie sa fie cat mai mare, cat mai primitor.

2. Culoarea dragostei tale
Alege cerceafurile, paturile si coverturile in culorile care iti creeaza o stare de spirit buna. Vrei un dormitor cu totul schimbat? Sacrifica-ti un week-end in care sa-ti zugravesti peretii dormitorului in culorile care iti sunt pe plac. Cele mai indicate sunt culorile ce lumineaza camera, cat mai naturale.
Vrei o schimbare, dar cat mai repede? Alege draperii frumos colorate si prinde-le la fereastra sau in jurul patului.


3.Asternuturile luxoase
Asternuturile de o cat mai buna calitate, din tesaturi placute la atingere si culori imbietoare sunt necesare intr-un loc romantic. Incearca sa combini cearceafurile de satin cu cuverturile de catifea si ai sa te bucuri de rezultat.

4. Placerea pernelor
Iti place sa te asezi pe un pat moale? Adauga ceva mai multe perne patului din dormitorul tau. Si pentru a fi mai interesant, opteaza pentru marimi diferite. Una sau doua mai mari, pentru a-ti folosi in timpul somnului, iar restul micute pentru confort si decor.

5. Anotimpul dragostei

Schimbari ce reflecta un nou anotimp fac un dormitor sa fie irezistibil. Mirosurile iernii printre care si cel de vanilie ar trebui sa conduca spre schimbarile ce vor interveni odata cu primavara.
Dar pana la primavara mai este, asa ca schimba acum asternuturile si paturile de diferite culori si texturi asa incat sa se "asorteze" cu toamna si iarna.

6. Parfumul, mirosul

Parfumurile romantice pot crea tema unui dormitor romantic. Lumanarile cu diferite arome sau suporturile folosite pentru aromoterpaie pot face totul. Preferi mirosul florilor? Pastreaza levantica si rozmarin in dulap si in sertare. Pentru un miros placut in pat, clateste-ti cearceafurile in infuzie de levantica. Iata si cum:
Intr-un saculet mic de panza pune cateva flori de levantica. Pune saculetul intr-un vas, adauga 3 cani de apa si fierbe pentru 10 minute continutul. Acopera apoi timp de 15 minute. Ceea ce-ti rezulta pui atunci cand clatesti cerceafurile.


7. Lumineaza cu masura
Evita lumina puternica in dormitor. Aplicele in dreptul patului sau veiozele sunt mult mai indicate. Si alege o alta culoare decat cea normala: bleo, roz ar fi o idee. Iar in noptile speciale nimic nu se compara cu lumina lumanarilor (atata timp cat nu sunt lasate nesupravegheate).

8. Sunetele
Una dintre cele mai simple metode prin care iti poti crea o atmosfera romantica este muzica. Daca se aude in surdina muzica ta preferata, totul este perfect. Dormitorul este locul in care intreaga ta atentie e atintita asupra iubitului, iar intreaga lui atentie asupra ta. Asa ca aseaza televizorul in alta camera ca sa nu va deranjeze.

9. Lucrurile marunte care conteaza
Fa-ti o camera cu personalitate.
O vaza cu flori proaspete, poate un bol cu plante uscate, pozele favorite in rame speciale, halatul de baie agatat in dosul usii. Foloseste aceste idei si cauta si altele, dictate de romantism.

10. Marea evadare
Nu uita, marile evadari se fac in echipa - asa vei afla cum vede iubitul tau un dormitor romantic. Veti fi amandoi dornici sa ajungeti in pat cat mai repede in fiecare noapte. Dormitorul va fi cuibusorul vostru de dragoste.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod