Dormitorul tău. 5 reguli de amenajare

Renovarea şi redecorarea dormitorul îţi afectează viaţa mai mult decât pare la prima vedere. Cu cât te odihneşti şi te relaxezi mai bine, cu atât vei fi mai bine dispusă şi cu mai mult

Renovarea şi redecorarea dormitorul îţi afectează viaţa mai mult decât pare la prima vedere. Cu cât te odihneşti şi te relaxezi mai bine, cu atât vei fi mai bine dispusă şi cu mai mult chef de viaţă.

Prin urmare, iată 5 reguli de care ar trebui să ţii cont:

1. Alege cel mai mare pat care încape în dormitorul tău. Patul trebuie să fie încăpător şi să ofere libertate de mişcare celor care îl împart. Nu uita că salteau este extrem de importantă, atât pentru confort, cât şi pentru sănătate.

Nu este indicat să faci economii la acest capitol.

2. Textilele sunt cele care dau personalitate şi oferă o stare de bine. O bucată de material frumos imprimată poate transforma tăblia patului într-un centru de atracţie al încăperii, de exemplu. Alege materiale moi, plăcute la atingere şi în culori asortate. Poţi asorta perdelele sau draperiile cu câteva perne decorative sau husa scaunelor cu cuvertura patului.

3. Texturile pot avea un mare efect asupra stării pe care o ai când păşeşti în dormitor.

Pentru confortul tău, ar fi indicat să alegi suprafeţe delicate la atingere, covoare moi, cuverturi pufoase, dar şi suprafeţe care nu reflectă foarte tare lumina şi care ar putea să te deranjeze în timpul somnului.

4. Un dormitor ar trebui să fie luminos, mai ales dacă include şi o masă de toaletă pe care o foloseşti pentru a te machia. Dar are nevoie şi de întuneric, atunci când vrei să dormi mai mult şi lumina te deranjează. Prin urmare, alege perdele transparente, dar draperii mate, din material gros, care să blocheze lumina, astfel încât să poţi transforma ziua în noapte, atunci când ai chef.

5.

Atenţie la detalii. Tavanul este cel pe care îl priveşti cel mai des în dormitor. De aceea, detalii surprinzătoare, un corp de iluminat interesant sau nuanţe care te calmează sunt ideale pentru tavan.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod