Dimineţile frumoase încep cu NESCAFÉ Brasero

Cum arată o dimineaţă frumoasă? Una în care cafeaua preferată se transformă în premii de 100 de euro pe oră şi 1000 de euro pe săptămână.

Cum?

Codurile de pe ambalajele NESCAFÉ  Brasero îţi pot aduce premii în bani în valoare de 100 de euro pe oră sau 1000 de euro pe săptămână, până pe 19 aprilie 2013. Fiecare cod de pliculet îţi oferă o şansă şi fiecare borcan de NESCAFÉ Brasero Original, Mild, Strong sau Decaf îţi aduce 30 de şanse de câştig.

 

 

 

 

Alina Elisabeta Lăcătuşu, una dintre câştigătoarele campaniei, ne-a spus ce înseamnă pentru ea o dimineaţă  frumoasă. “Diminetile mele incep cu o cana fierbinte de cafea.

Si pentru ca e nelipsita, cand am aflat de promotia NESCAFE m-am gandit imediat ca ar fi minunat daca as putea sa transform cafeaua in premii. Cand am primit sms-ul cu vestea cea buna, nu-mi venea sa cred! Din acel moment mi-am dat seama ca e adevarat ce se spune –ziua buna se cunoaste de dimineata“

Cu NESCAFÉ  Brasero  dimineţile frumoase sunt cele câştigătoare. Intră pe pagina de Facebook  NESCAFÉ sau pe www.nescafebrasero.ro, înscrie codurile şi transformă-ţi dimineţile în premii pentru sesiuni de shopping.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod