Design unic pentru o locuinta de vis!

Uitam des ca ceea ce ne place sa purtam poate fi sursa de inspiratie pentru un decor uimitor. De exemplu, urmareste  liniile rochiei tale preferate, nuanta fularului cumparat primavara trecuta si adauga acea stralucire a colierului primit la aniversare... Esti pe punctul de a crea o tinuta clasica si sofisticata, nu-i asa?

La randul tau, iti poti "imbraca" locuinta in haine de sarbatoare, stilate si stralucitoare. Imprumuta culorile hainelor preferate obiectelor de decor din incapere, iar stralucirea bijuterilor preferate de poate regasi in candelabrele si oglinzile  Ceea ce ai creat este o camera gata de o defilare de design interior...

5. Cu totii am cumparat sau am primit cadou lucruri care nu au niciun scop real in casele noastre.
Daca nu vrei sa renunti la acestea, incearca sa le aranjezi in combinatii cu obiecte similare, pentru a forma un mic grupaj de "viata statica".

Obiectele pot fi grupate dupa forma, functie, culoare, origine sau... capriciu. Una dintre preferatele tale este o colectie de vaze de sticla de diferite inaltimi, marimi si stiluri? Pune o singura floare in fiecare vaza si umple-le partial cu margele de sticla, nuci sau ornamente de Craciun.

6. Daca nu dispui de un buget mare pentru decorarea locuintei, dar vrei sa schimbi aspectul unei camere, incepe cu ideea simpla de reordonare.
Daca ai o colectie mare de piese pe care le pretuiesti, inlocuieste-le succesiv in vitrina, in loc sa le expui pe toate o data.

Investeste in planse frumoase sau rame pentru creatiile de arta ale copiilor. Foloseste cateva minute pentru a elibera frigiderul de magneti, fotografii, memo-uri sau desene. Alungarea dezordinii din casa are un mare impact de design si nu te costa aproape nimic!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod