Desertul perfect în orice anotimp: Gelato made in Italy, de la Antica Gelateria del Corso

Dacă înghețata este întotdeauna alegerea ta în materie de dulce, anotimpul rece nu trebuie să stea în calea pasiunii tale pentru desertul cu savoare italienească. O porție de gelato este la fel de delicioasă și când e frig afară, iar faptul că Suedia și Finlanda sunt în topul celor mai mari consumatoare de înghețată din lume, nu poate decât să te îndemne să mai comanzi o porție!

Cum știm că orice mare iubitor de înghețată va savura mereu o porție de gelato artizanal, selecția Antica Gelateria del Corso este alegerea perfectă. Prezent pe piața internațională de aproape 120 de ani, brandul premium Antica Gelateria del Corso scrie istoria acestui desert și prezintă constant rețete inedite, păstrând de fiecare dată calitatea și aroma inconfundabilă a produselor. Pe lângă gustul excepțional al celor peste 24 de sortimente, gelato Antica Gelateria del Corso bifează cu brio și capitolul healthy, deoarece conține doar arome naturale, fără conservanți și coloranți artificiali.



De curând, brandul a introdus pe piața locală și două premiere absolute: 4 gusturi vegane și gluten free (lămâie, căpșune, mango și pepene galben, cu bucăți de fructe în interior), precum și 3 gusturi create special pentru copii.

Ingredientele ce stau la baza rețetelor Antica Gelateria del Corso sunt de cea mai bună calitate, fiind înregistrate IGP. Spre exemplu, sortimentul de vanilie conține Vanilie de Madagascar, iar înghețata cu ciocolată este creată cu cea mai fină ciocolată, Perugina.  În ceea ce privește noua gamă pentru copii, inovația și gustul autenic sunt date de spirulină, ingredient natural care creează înghețata sănătoasă din vanilie albastră, inspirată de îndrăgiții Strumpfi. Gama pentru copii este completată cu o înghețată distractivă, ce conține bomboane colorate Smarties și o înghețată crocantă, cu bucățele crispy de napolitană Kit Kat.



Înghețata Antica Gelateria del Corso poate fi savurată în locații selecționate din București, Brașov, Sibiu, Oradea sau litoralul Mării Negre, printre care: Stejarii Country Club, Poesia, Restaurant Roberto’s Hilton, Casa Doina, Restaurantele Gallo Nero, Boutique du Pain, Caffe Ritazza sau lantul Embassy.



Înghețata Antica Gelateria Del Corso este distribuită în exclusivitate în România de către Global Mirex, o companie extrem de dinamică, fondată de către Miruna Gheordunescu și Razvan Costache, tineri antreprenori români.

La doar 35 de ani, cei doi au o vastă experiență în afaceri, cu mai multe activități antreprenoriale în diferite sectoare, atât în România, cât și în Italia. Compania este unic importator și distribuitor pe piața autohtonă pentru o serie de branduri italiene premium, precum Miscela d’Oro, Arthemia, Olio Basso sau Toschi.

Mai multe informații pe:
https://www.facebook.com/LArteDelGusto.RO/
https://www.instagram.com/arte.delgusto/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod